Proszę wpisywać kto, kiedy i gdzie sie spotyka. Jeden post wystarczy po czym moderator zedytuje i zbedne tematy usunie. Prosze o jedna osobe z okolic warszawy o zebranie listy , ustalenie daty i wklejenie w poscie ponizej.
Pogaduchy , ustalanie miejsca , terminu i listy osob w temacie :
Mateusz, nie do końca tak może być, bo na spotkania trzeba się jakoś umawiać a z tego co napisałeś wynika że można tylko wstawić termin już ustalony i listę osób.
ideą rozgraniczenia starego tematu na:
- Warszawa-Spoty oraz -Warszawskie pogaduchy przed spotem i do poduchy
...było oczyszczenie starego tematu który był długi i ciężko momentami było się połapać.
niech w tym temacie będzie dyskusja ale na tematy dotyczące wyłącznie spotkań i tak będzie ok bo dyskusja musi być żeby cokolwiek ustalić.
To ja zedytowalem post Orfistera, myslalem ze pogaduchy dalej beda w biblijnym temacie a tutaj tylko info. Ale jak chcecie, sebek bardziej sie orientujesz jak i o czym sie tam pisalo bo przeciez jestes z Warszawy i na spoty uczeszczasz
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Oj , Sebek zaniedbuje troche spotkania :p I mam nadzieje ,że raz na jakiś czas wpadnie pogadać .A wracając do wypowiedzi Sebastiana to popieram i myśle ,że inaczej nie miałoby to sensu ,wyobraźmy sobie skakanie po postach ,tu pisanie kto bedzie ,a w temacie pogaduchy dopracowywanie szczegółów ,czekanie na odpowiedzi czy ktoś ma czas czy go nie ma. Zawsze podobało mi sie to w starym temacie ,że tuż przed spotem włączałem ostatnią lub przed ostatnią strone i wiedziałem kto będzie lub przeciwnie,teraz robi sie to mało przejrzyste ,ale zapewne wyjdzie w praniu czy wszystkim pasuje .Jednego jestem pewien ,nie możemy być ograniczani ,bo to nie fair ,i jako ,że jestesmy ludźmi o tej samej pasji musimy sobie pomagać .Takie jest moje zdanie .Pozdrawiam Kamil