Tak jak juz wspominalam na zlocie tzn pod koniec zlotu....Padla propzycja aby spotkac sie wieksza grupka (no taka jak na zlocie!!!) na Pikniku Country w Mragowie.Impreza odbywa sie w ostatni weekend lipca.Jezdzimy co roku od 6 lat i jest naprawde EKSTRA.....W tym roku na paradzie fajnie bylo by zobaczyc duzooooooo SLICZNYCH 205
A wiec.........
Jeśli wypada że będzie 25-26 LIPCA to proponowałbym zrobić spot w przeciwnym kierunku - mianowicie jest ślub DARO który serdecznie zapraszał wszystkich posiadaczy 205'ek.
Jarmarek pisze:Jeśli wypada że będzie 25-26 LIPCA to proponowałbym zrobić spot w przeciwnym kierunku - mianowicie jest ślub DARO który serdecznie zapraszał wszystkich posiadaczy 205'ek.
Tam dopiero moglibyśmy paradę zrobić
Popieram, Marek.
jak dla mnie ślub ważniejszy, niż jakieś coauntry, czy jakoś tak
Ja wolalbym na slub wpasc, ale kolejna wyprawa bez zrobionej czapki i z wydmuchana uszczelka by mnie zabila... Z drugiej strony za country tez nie przepadam Obie imprezy stoja pod znakiem zapytania :/
Myślę ze bardziej wole pojechać do Darka i Ani na ślub,za country nie przepadam tez.
A ty Prezes nie pękaj tylko coś z tym zrób,potrafiłeś wymyslec sposób na dokładkę wiec i tu dasz rade.
Widze ze nikt z was nigdy nie byl na takim pikniku....je tez nie lubuje sie w country....chodzi o atmosfere jaka tam panuje i ogolne spotkanie...Nikogo nie namawiam kazdy z was zrobi co chce....