Zloty w Katowicach!

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Awatar użytkownika
iveras
Maniak
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1660813

Zloty w Katowicach!

Post autor: iveras »

Witam!
Nie będę narzucał terminu, więc niech ktoś podejmie męską decyzje i powiadomi innych gdzie i kiedy.
Moje auto gotowe i czeka. A wasze?
Ostatnio zmieniony 25 paź pn, 2004 3:19 pm przez iveras, łącznie zmieniany 1 raz.
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?
Junior
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: kes19690 »

heheheheh, też tak robiłem i nic z tego nie wyszło ale Ci życzę aby te spotkanko doszło do skutku.

Pzdr.
Peugeot 205 XS - BeMoWo......!!!

http://www.kes19690.peugeot205.pl/
Awatar użytkownika
iveras
Maniak

No tak! Na pytanie kiedy zlot w Katowicach - 1 post. Ale jak Mike zapytał się o zlot w Wawie - 32 posty!!! Do kogo ja wogóle mówię?!
Chyba zacznę jeździć na spoty do Warszawy. ;(
Uzalezniony
Kontakt:

Post autor: Rychu »

Hej!
Przecież za każdym razem wszystkich informowałem!!!! Oprócz wakacji, ale wtedy mnie nie było!
Każdy dostawał do tej pory i dalej będzie dostawał maila na conajmniej tydzień przed zlotem. Sam takiego ostatnio dostałeś! Więc nie rozumiem po co ten post :evil:
Zresztą jesteśmy tak umówieni (jak byś był na ostatnim zlocie to też byś wiedział), że już od roku spotykamy się w ostatnią niedzielę miesiąca!
:evil: Sorki, ale ten temat jest według mnie zbyteczny :evil:
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Awatar użytkownika
iveras
Maniak

Oj, nie! Przepraszam, ten post będzie aktywny do chwili kiedy ktoś skrzyknie ekipę na określony czas i miejsce.
Odkąd jestem w klubie (koniec sierpnia) raz dostałem info o spocie i, za usprawiedliwieniem, nie byłem na nim. Tak więc NIE WIEM jak to jest ze spotykaniem się na Śląsku.
Mam nadzieję, że następnym razem na zlocie dowiem się więcej o szczegółach.

(Może obgadamy też kwestie bossa okręgu śląskiego - na którego proponowałem Humvea, ale tylko dlatego, że jego akurat jest na stronie "najwięcej")

Pozdr
Uzalezniony
Kontakt:

Humva już nie ma na stronie "najwięcej", bo wcale go nie ma :mrgreen: Został dyscyplinarnie usunięty :)
A odkąd jesteś w klubie to właśnie odbył się tylko jeden spot, o którym zostałeś poinformowany (usprawiedliwienie zostało przyjęte :lol: )! I tak samo będzie z następnym, i tak jest za każdym razem! Nie wiem po co mieszać ustalony porządek! Wystarczyło napisać do kolesia który Ci przysłał maila a On bardzo chętnie udzieliłby Ci wszelkich informacji :D
Polecam też to: http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.php?t=1871
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Ramzes

Post autor: Ramzes »

No tak ... ale jedno mnie ciekawi Rychu czemu ja nie dostalem maila od Ciebie o tym spocie który był niedawno ???

fuck zapomniałem o rejestracji :)
Awatar użytkownika
iveras
Maniak

Widzisz Rychu kochany! To kolejny argument przemawiający za tym żeby zostawić ten post na forum. Chodzi oczywiście o Gości i przyjaciół, wielbicieli peugeota 205. Do nich nikt nie wyśle maila ani nie powiadomi o zlocie, spocie czy jakimkolwiek innym spotkaniu ( grillu, piwku, fusbal meczu itd. ).
Warto wogóle organizować coś takiego ( jak powyżej ) bo co to za frajda stać na parkingu Geanta czy Auchan ( jeszcze miejsc do parkowania nie starczy :P ) Nie mówie że to głupie ale napewno mało atrakcyjne.
Pozdrawiam! :D

Szczerze Iveras to juz planowalismy coś takiego na zamku w ogrodziencu...ale skonczylo sie niestety na planach......
Awatar użytkownika
Rychu
Uzalezniony
Kontakt:

Ramzes! Po pierwsze miałeś niesprawnego Puga, a po drugie Humve powiedział że Ci przekaże, więc już nie było sensu wysyłać maila! A poza tym był przeciez topic na forum! I o następnym zlocie też jest! Czy tak trudno go zauważyć??

Iveras: skoro mało atrakcyjne jest dla Ciebie stanie na parkingu, to załatw coś lepszego! I to tak żeby wszyscy tam trafili, żeby wszyscy mieli blisko..itd! Takie plany już były omawiane na ostatnim zlocie, ale czekam na Twoje propozycje!
O jakich gościach i przyjaciołach Ty mówisz? Po raz kolejny podaję linka http://forum.peugeot205.pl/viewtopic.php?t=1871 :!: :!: :!: Przeciez każdy może tu zajrzeć! A maila wysyłałem do wszystkich, którzy się zarejestrowali i podali, że są ze Śląska! Jeśli komuś się nie chce nawet zarejestrować to czemu wydaje Ci się że chętnie przyjedzie na zlot?
Peugeot 205 1.4GT LPG
Ramzes

Wiem wiem Rychu masz rację :) ale nie wysłałeś :) takie moje tylko przekomarzanie się. :) Nic osobistego :)
sebol

Post autor: sebol »

Witka ...kto chce i może to jest na zlocie i basta! Było tak, jest i będzie ! Jak wiem zloty nie są tajne 8) zresztą zbliża się już czas...nie wiem czy zlot na parkingu Auchana ma sens, bo tam straszą Policją :wink: ...a co do Wodza na Śląsku to proponuję „Rychu” Twoją kandydaturę – jako jedyną :mrgreen: . I zróbmy coś, aby nie być „anonimowymi” szczęśliwymi posiadaczami P205. W końcu to Elitarny Klub ( EB ). Naklejki, które za drobną opłatą rozprowadza „ Humve” są jednym z atrybutów naszej społeczności ;] Sugeruję spotkania bardziej „integracyjne” przy coli czy wspomnianym EB ;].....
Ramzes

Apropo Śląska przydałoby się mieć jakiś swój temat stały na forum i z tego co rozmawialiśmy z Rychem coś mniej-wiecej planujemy ;), tzn Rychu miał dać cynk a co i jak będzie to sie okaże.
Awatar użytkownika
iveras
Maniak

Jest takie ciekawe miejsce nieopodal Geanta w Katowicach (za osiedlem Paderewskiego, przy autostradzie A4 - Muchowiec). Chodzi o parking przy jeziorze, gdzie, mało tego, że cisza i spokój, można urządzać grile, ogniska, pierdółki. Mam nadzieje, że podczas następnego zlotu zechcecie zobaczyć to miejsce, bo naprawdę da się je zaadoptować do potrzeb spocików. W razie niepogody, jak mówiłem, jest Geant z podziemnym parkingiem.
Równie dobrze moglibyśmy spotkać się tam od razu, ale nie wiem czy wszyscy znają drogę.
Pozdr

Post autor: sebol »

Więc na następnym spotkaniu postarajmy się coś wspólnie ustalić, co do Śląskiego okręgu. I jeszcze jedna kwestia – proponuję przeprowadzić selekcję członków tzn. wyznaczyć jakieś minimum, aby być członkiem klubu 8) . Nie iść na ilość, ale na jakość. Pozdrawiam i mam nadzieję, że propozycja Iveras-a nie przejdzie bez echa... :wink:
Zablokowany