Wzięliśmy się (AK4777777) z kolegą Burakko na PKP (Peugeot Klub Polska) za spoty na śląsku i każdy z was jak jest zainteresowany dostawaniem SMS z informacją o jakimś spocie, proszony jest napisać mi swój nr tel na PW na PKP

Informacja znajduje się na stronie głównej na Peugeot-klub.pl
Wiem że jest to forum modelowe i proszę adminów o wyrozumiałość że promuję ogólnopolski klub PKP ale jak byśmy wszyscy byli na jednym forum i jednym klubie to może udało by się coś zrobić na skalę VAG-a

Nie każe wam rezygnować z klubów modelowych tylko wiadomo jak jest spot ślask to wpadnijcie do nas, pogadamy razem, pośmiejemy się, pobawimy, zawsze można coś wielkiego zorganizować a jak by tak na 2014 zlocie było powiedzmy 150 samochodów? Nie fajnie bylo by się przejechać przez miasto jedną wielką kolumną? Poparzcie na ogólnoeuropejski klub Focusa RS na YT, potrafili z całej europy zjechać aby spotkać się razem w jednym miejscu i przejechać jedną wielką kolumną:) Tu nie chodzi że mamy się dzielić na klasy samochodów albo że głupio mi tak przyjeżdżać 106 jak będą tam same 508 albo 407, mam porysowany samochód, coś mi stuka, tu nie o to chodzi

Lew jest Lew, rodzina jest jedna, i zawsze każdy może na każdym polegać, dlatego panwie i panie pokażmy na co nas stać, pokażmy siłę lwa bądźmy jedną wielką rodziną i połączmy siły
Najlbliższy SPOT ŚLĄSK - 09 lutego 2014r, Katowice - 3Stawy, parking podziemny pod Real-em (koło myjni ręcznej), godz 15:00