Spot P205 GDYNIA SKWEREK 15.10.2006 JUŻ TA NIEDZIELA!

Tutaj umawiamy się na spotkania klubowe, informujemy o odbywających się zawodach i imprezach sportowych i tuningowych.
Merc

Spot P205 GDYNIA SKWEREK 15.10.2006 JUŻ TA NIEDZIELA!

Post autor: Merc »

Zapraszamy na Spot W :!: Gdyni na parkingu na końcu Skwerku Kościuszki W NIedzile 15 Października o godzinie 15:00 :!: wszystkich posiadaczy 205 i w mairę chętnych również innych Pugów... :) :P
Niech was bedzie jak najwięcej, przekazujcie znajomi po znajomych...
do zobaczenia :)
jeżeli macie pomysł na inną godzinę pisać... dzień myślę jak najbardziej odpowedni :D

ps. każdy zainteresowny niech się wpisze, będzie wiadomo ile chętnych... :roll:
Ostatnio zmieniony 10 paź wt, 2006 2:27 pm przez Merc, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
zen81
Uzalezniony
Posiadany PUG: Clio

Post autor: zen81 »

Widac zainteresowanie ogromne :|
Zero łaski, zero wzruszeń..
-------------------------
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

Taaa...mnie w sobote i niedziele nie bedzie w Gdyni, wiec odpada (w zadna sobote i niedziele mnie nie ma jakby ktos sie pytal)
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
Awatar użytkownika
zen81
Uzalezniony
Posiadany PUG: Clio

Post autor: zen81 »

Ja mam niedziele wolna po 14.
Zero łaski, zero wzruszeń..
-------------------------
Merc

super... faktycznie zainteresowanie jest niewyobrażalnie wielkie... :) :!: :wink:
dosłowny brak spotów na terenie trójmiasta.... i wy nic nie chcecie z tym zrobić :?:dziwie się... :?
może niech ktoś inny zaproponuje coś w takim razie... może mój pomysł jest kiepski... ;]
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator

Nie jest kiepski. Sam cos chcialem zorganizowac,ale...zerowy odzew :/ . No ale widze, ze Ty chetny jestes i co? I mam jako drugi przyjechac? Wole na dzialke pojechac, piwko wypic :P Sorry za takie podejscie, ale mam nadzieje, ze mnie zrozumiesz. Jakby bylo pewne, ze bedzie powiedzmy 6 samochodow, to bym sie wybral, ale...ech... Powiem tak - za jakis czas sie uspokoi u mnie na studiach i bede mial wiecej czasu. Ustalmy cos z duzym wyprzedzeniem teraz. Potem nie bedzie odwrotu :) Podkreslam - jestem chetny, ale nie na spot na 2 czy 3 samochody ;] (chociaz w trojmiescie 2 czy 3 to juz duzo-chocby ostatnie moje spotkanie z Woocashem ;])
Obrazek
Merc

nie mam nic przeciwko... można zorganizować coś z wyprzedzeniem... na inny dzień inne godziny inne miejsca...
Myślę że początkowo ustawka na skwerku, bo mniejszość pewnie wie gdzie jest były pas startowy na kazimierzu.... Ci co z okolic Gdyni napewno kojażą... można by tam zrobić pare wyścigów... Ustawić się na skwerze bo każdy wei gdzie to... pooglądać auta a potem pojechac się pościgać... :) biorąć pod uwagę to iż teraz wcześniej zachodzi słońce można by to zorganizować jakoś popołudniu... w nocy kiepsko się ścigać... nic nie widać robi się tam mgła i nic się nie uwietrzni cyfrowo... :P
Merc

zlot nie odbył się... można go przełożyc na przyszły tydzień.... ;]
Awatar użytkownika
Pagi
Maniak
Posiadany PUG: był 205 1.9D '92
Numer Gadu-gadu: 35314
Kontakt:

Post autor: Pagi »

Wstepnie jestem zainteresowany spotkaniem z Wami, jak wszystko pouklada sie po kolei :) to bede w weekend w Gdyni.
Peugeot 205 1,9D '92 - pierwsza miłość...
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator

Ooo ;] No to ja juz nagram akcje (205 dziadek ma, a jak mi potrzebna, to musze modly prawie odstawiac,ale mam nadzieje, ze dam rade) i jutro napisze, czy w ogole sie uda cos takiego ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
woocash
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 ph1 1984 GR
Numer Gadu-gadu: 9752783

Post autor: woocash »

no mnie tym razem na oficjalnym Gdyńskim spocie NIESTETY nie będzie... a szkoda, bo bardzo spodobało mi się to miasto :)

pozdrawiam, powodzenia w organizacji :)
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
Awatar użytkownika
Pagi
Maniak
Kontakt:

No ja dziadka w Gdyni nie mam, ale mam teściową :) Na spota jednak jej nie zabiore bo jezdzi Szkodą :)
Merc

widze że zainteresowanie się zwiększa.... oby tak dalej... muwsi się wkońcu coś odbyć w Trójmieście... nie możemy pozwolić żeby spoty były tylko na południu polski.... :) do dzieła, zbierać sie.... szykować pindrować czyścić autka... :)
Awatar użytkownika
Pagi
Maniak
Kontakt:

Dobra, to ja jestem w niedizele o 15tej, mowie juz to dzis bo pewnie nie bede mial w sobote dosepu do netu.

Takze mam nadzieje ze sie pojawicie, jak Was nie bedzie to Wam dupy skopie :P

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator

Eikanary i Eliza205 beda na 99% ;] (mowili ,ze na 100% ale kto wie...zawsze sie cos moze zdarzyc)
Obrazek
Zablokowany