czas sprzedac auto i kupic cos nowego

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

Heh...wlasnie gadalem z kolesiem...Wzial ja z tego warsztatu, oddal do ASO Audi (myslal, ze tam bedzie lepiej) a okazalo sie, ze rozbabrali caly samochod i nie dosc, ze nadal nie znalezli uszkodzenia, to teraz juz nie odpala i nie wiedza czemu :P No i oczywiscie nie wina samochodu tylko kretynow w serwisie :)
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: cheatoss »

pozostaje mi tylko pozdrowic kolege ktory ponad miesiac (sic!) trzymal auto w serwisie w ktorym panowie nie wiedzieli co zrobic =] teraz widze wybral jeszcze lepiej =] panow ktorzy niczym operatorzy blekitnej linii jada wedlug ksiazeczki punkt po punkcie =]

mogl trafic na auto po przejsciach. a moze wszystkie te audi takie gowniane =]
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
BubuPN

Post autor: BubuPN »

wszystko zależy od poprzedniego właściciela... ja z aut wymienionych na liście wziął bym 406 coupe 3.0 V6 :twisted:
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Post autor: Banita »

to znajdz do takiego np. wydech (poza ASO) :lol:
BubuPN

a po co mam szukać do niego wydechu? :roll: znaleźć wydech do czegokolwiek poza ASO to nie problem :) jadę do Tłumiki Kaliński i tam mi wyczarują zamiennik, oryginał albo zrobią na zamówienie... także nie widzę problemu...
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Post autor: Banita »

nie ma zamiennikow a oryginal tylko w aso.
pozostaje tylko opcja recznej roboty :)
BubuPN

noo to z dwojga złego wybrał bym ASO... zwłaszcza, że chyba powoli mit o drogim ASO w przypadku większości marek odchodzi do lamusa o czym miałem okazję się nie raz przekonać w przypadku Hondy, której ASO i części uchodzą za jedne z najdroższych
ODPOWIEDZ