!!!!!!! PUGI z GOSTYNINA i SKIERNIEWIC !!!!!!!
- Orfister
- Moderator
- Posiadany PUG: Peugeot 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 2690638
- Kontakt:
!!!!!!! PUGI z GOSTYNINA i SKIERNIEWIC !!!!!!!
Jak ktoś jest z powyższych miast to pisać.... 

- Orfister
- Moderator
- Posiadany PUG: Peugeot 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 2690638
- Kontakt:
Satry...bez urazy, ale w skierach to jacyś wogóle dziwni ludzie mieszkają...
Jeździ u nas tutaj D-turbo...gośc kupił go w październiku zeszłego roku..włozyłem mu kiedyś za wycieraczke info, ze chętnie sie spotkam i pogadam o autku...a ten..zadzwonił, nie powiem...ale olał sprawe koncertowo...powiedział, ze on niema czasu i żebym sie przysłowiowo bujał..
Wogóle to w skierniewicach jest duuuzo pugów, ale co jade..i widze kogoś, to ...albo dziadek, albo jakiś zapaprany żul..albo..babeczka..ale nikt nie reaguje, na choćby machnięcie ręką czy jakikolwiek przyjazny gest...dziwni są tu ludzie,,,naprawde..
Jeździ u nas tutaj D-turbo...gośc kupił go w październiku zeszłego roku..włozyłem mu kiedyś za wycieraczke info, ze chętnie sie spotkam i pogadam o autku...a ten..zadzwonił, nie powiem...ale olał sprawe koncertowo...powiedział, ze on niema czasu i żebym sie przysłowiowo bujał..

Wogóle to w skierniewicach jest duuuzo pugów, ale co jade..i widze kogoś, to ...albo dziadek, albo jakiś zapaprany żul..albo..babeczka..ale nikt nie reaguje, na choćby machnięcie ręką czy jakikolwiek przyjazny gest...dziwni są tu ludzie,,,naprawde..
- minta
- Maniak
- Posiadany PUG: 406 kombi 2,0 HDi 110 KM i znów 205 FOREVER 1,9 d.... siostry hihi
- Numer Gadu-gadu: 691088
u mnie w mieścinie podobnie... inni właściciele 205-tek nie zauważają mnie
Aleeeee spotkała mnie dzisiaj miła historia.
Godzina 15:02 stoję sobie w cudnym korku, próbuję skręcić w prawo... wypatruję chociaż metra wolnej przestrzeni między jednym samochodem a drugim, kątem oka zauważyłam że obok podjechał biały pug, drugi rzut oka GREEEN !!!! trzeci... facet mi macha (przystojny nawet
). Oczywiście zaprosiłam go do klubu. Obiecał że wejdzie na stronkę. Miłe... bo to ja zostałam zaczepiona.

Aleeeee spotkała mnie dzisiaj miła historia.
Godzina 15:02 stoję sobie w cudnym korku, próbuję skręcić w prawo... wypatruję chociaż metra wolnej przestrzeni między jednym samochodem a drugim, kątem oka zauważyłam że obok podjechał biały pug, drugi rzut oka GREEEN !!!! trzeci... facet mi macha (przystojny nawet

green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE
http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
-
- Junior
- Numer Gadu-gadu: 0
A ja wczoraj przeprowadzajac jazde testowa po regulacji zaworow, zauwazylem za soba czerwonego puga
i facet tak jakby podniosl reke na przywitanie czy cos, probowalem go odstawic troche, ale czymal mi sie tylka jak przyklejony
(musze jakis tuning silnika zrobic
) ...on skrecil, ja pojechalem prosto, koniec historii