mam prośbę jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc to kabzik23@gmail.com
chodzi mi o to ze zbieram info na temat jak obejść abonament ewentualnie płacić podstawowy, a korzystać z prestiżowego! wiadomo ze sie tak da tylko super spece na forach piszą dla mnie niezrozumiałym językiem!
jeśli ktoś znalazłby się chętny podzielenia wiedzą na ten temat to czekam!
zanim ktoś mnie zjeb.. to przypominam ze wycięcie katalizatora i puszczenie odmy pod 205tke też jest nielegalne i dotyka wszystkich mieszkańców globu..
cyfra+
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
Re: cyfra+
To może ja sie wypowiem. Z tego co mi wiadomo to aktualnie z takim wałkiem jest lipa, a to przez to że cyfra wprowadziła nowe karty i niestety narazie opcja, że płacisz najmniejszy abonament i masz premium odpada
dopóki jakieś mądre głowy nie zhakują nowych kart
jest jeszcze jakaś opcja, że szukasz w necie kodów, które zmieniają sie najmarniej co miesiąc ale do tego patentu chyba trzeba mieć oprogramowanie żeby taki kod wgrać na kartę wiec raczej też odpada
P.S. jeżeli coś pomieszałem to niech ktoś mądrzejszy sie wypowie

P.S. jeżeli coś pomieszałem to niech ktoś mądrzejszy sie wypowie

-
- Maniak
- Posiadany PUG: 205 CTi
- Numer Gadu-gadu: 2422735
Jest dokładnie tak jak Florek pisze.
Przed nowym rokiem zostało wprowadzone nowe kodowanie.
Dodatkowym sposobem na obejście jest zaasysanie kodowania przez internet - muszisz pogooglać bo ja się tym interesowałem ze 2-3 lata temu i już kompletnie nie pamiętam jak to było...
Przed nowym rokiem zostało wprowadzone nowe kodowanie.
Dodatkowym sposobem na obejście jest zaasysanie kodowania przez internet - muszisz pogooglać bo ja się tym interesowałem ze 2-3 lata temu i już kompletnie nie pamiętam jak to było...
Zdjęcia CTI: http://jarmarek.205.pl
- KrakerSx
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 Roland Garros 92'
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Kodów nie wgrywa sie na kartę tylko na dekoder
. Na razie ciężko o taki patent, bo jak pisali poprzednicy cyfra wymieniła karty. A kody zmieniają sie teraz co 48h, z tego co sie orientuje. A takim częstym wgrywaniem kodów, do dekodera można sobie szybko uszkodzić kostkę pamięci w dekoderze. 

http://www.KrakerSx.peugeot205.pl
Roland Garros 92'
Roland Garros 92'
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
ale ogólna zasadę opisałem prawidłowo
a co do tego gdzie sie te kody wgrywa nie byłem pewien
dlatego napisałem żeby mnie ktoś poprawił jak sie gdzieś pomyliłem