Najlepiej mi się spało w Audi 100 c3 avant składamy kanapę i do tego dmuchany materac. Przy moim wzroście (183cm) moglem się jeszcze poprzeciągać w sedanie też nie było źle.
Trzeba było zadzwonić :/ Miałem przecież wolny pokój u siebieminta pisze:Opanowałam spanie i "spanie" w obu wersjach nadwozia haha.
Cabrio baaaaardzo wygodne szczególnie ze złożonym dachem i mówię to jako KOBIETA.![]()
![]()
nie ma przynajmniej guza na głowie.
Pamiętam że w greenie też zdarzało mi się kilka razy zdrzemnąć.
Parę lat temu byłam z moim mężulkiem nad morzem... Spotkaliśmy się z Prezesem w Gdyni... Wieczorem planowaliśmy znaleźć nocleg w Sopocie (niestety z miernym skutkiem) i byliśmy zmuszeni spać w samochodzie.
Pug załadowany na maxa (łącznie z namiotem, garnkami, talerzami o ubraniach nie wspomnę... ale po zasłonięciu szyb, zawinięciu się w śpiwór było wspaniale... przeszkadzała mi jedynie kierownica, ale dało się przeżyć.
ano trzeba - trochę inne czasy byłyFox pisze:Marin ty odkad wyprowadziles sie na prowincje to tylko jedno Ci w glowie;) Nie liczac tematu o kosciele 205 ( w ktorym nota bede obiecywales chyba dziewice dla kazdego;) ) to albo skojarzenia masz jednoznaczne albo zakladasz tematy np o cyckach w teledyskach:) Widac ze poklady energii masz niewyczerpalne - wypada tylko ta energie skierowac w kierunku 205 ktora chyba dalej stoi jak stala, co? heheMarin205 pisze:a o takie spanie chodziło.... no takie to nie
Widzicie - to jest mądrość!!! Anatomicznie podchodząc do tematu. Facet sobie raczej guza nie nabije. A Kobieta.... musi myśleć za faceta, więc szkoda by sobie guza nabijała.minta pisze:Opanowałam spanie i "spanie" w obu wersjach nadwozia haha.
Cabrio baaaaardzo wygodne szczególnie ze złożonym dachem i mówię to jako KOBIETA.![]()
![]()
nie ma przynajmniej guza na głowie.
to było rok wcześniejDJPreZes pisze:I był trzeźwy rano... Taki to zbawienny wpływ na człowieka ma spanie w pugu
HehehDJPreZes pisze:I był trzeźwy rano... Taki to zbawienny wpływ na człowieka ma spanie w pugu
florek2b pisze:w przypadku spania 5D ma przewagę nad 3D ja w zeszłym roku byłem na wypadzie swoim Pugiem w Okunince na weekend i z doświadczenie wiem że wystarczy otworzyć tylne drzwi i spokojnie można się wygodnie wyspać na tylnej kanapie warunkiem jest w miarę ciepła noc choć jak się ma "grzanie" to i lekki chłodek nie przeszkadza