Stan naszych drog jest ogolnie znany, nie tylko Polakom, ale powoli naglowek tego tematu zaczyna nabierac nowego znaczenia. Kiedys moj dobry znajomy okreslil to wyrazeniem "Jakie Hollywood taki Banderas" . Kilka zdjec z sobotniego wypadu do naszej oazy spokoju:
Świetny temat, jutro zrobie pare świetnych zdjęć w środku miasta. Nie pamiętam kiedy ostatnio jechałem po dobrym asfalcie...
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
ja też się z aparatem wybiore bo w centrum wrzeszcza jest zajebista fota do zrobienia drogowcy zalatali dziure metodą wrzucenia do niej kompletnej płyty betonowej typu jumbo
dla tych co nie wiedzą jest to taka:
sygnatura usunięta ze względu na pokazywanie nagich pośladków i pięknych dorodnych piersi...
Oni już chyba sami nie wiedzą czym te dziury łatać Czerwone cegłówki też już widziałem po brzegi wypełniające dziury.
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Myślałem aby znaleść gdzies na necie dosyc dużą mape drogową polski (drogi powiatowe itp...) i zaznaczac je poszczególnymi kolorami w zaleznosci od stanu drogi.
wpadłem na to dlatego, że moje twarde zawieszenie raczej nie dobrze znosi dziury itp.
Moze otworzyć taki temat?
Największa radość z jazdy GTI - gdy stal pare miesiecy w garazu
Dla mnie zenujace jest to ze placimy za konserwacje drog poprzez podatek drogowy ktory wliczono w cene paliwa. Tylko mieli sposob by nachapac sobie kasy i by ludzie zapomnieli o tym - darmowy dochod panstwa. Bo to co sie robi w polsce z drogami to jakas farsa....kazda dziura latana jest wielokrotnie i byle jak aby bylo. Przez co kasa ucieka i nie ma jej na porzadne drogi. Taka polska mentalnosc (chora) zeby cos kupic/zrobic taniej a potem zaplacisz dwa razy. Tylko nasi tepi urzednicy caly czas chca tanio i caly czas jest do dupy. Ciekawe czy ludzie mogliby podac polski rzad lub poszczegolne urzedy do sadow za niegospodarnosc pieniedzy odnosnie drog.
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Jakies 200 metrów dalej jest wycięty wielki kwadrat na środku skrzyżowania do którego powkładane są czerwone cegłówki