Kto ogladal walke pudziana? Ruszyl jak zwykle jak czolg przez chwile bylo zabawnie ale wygral dopiero wraz z koncem drugiej rundy.
Po tej walce wiem, ze chlopak ma szanse ale niech wiecej cwiczy na "zmeczenie".
Jak Wy go widzicie?
Tak BTW to podoba mi sie jego madrosc i skromnosc osobowa.
KSW (MMA)
- Florek2b
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205 GR 1,9 (jak ktoś jeszcze ma 1,9 w 5 drzwiach niech da znać :D)
- Numer Gadu-gadu: 1958447
- Kontakt:
Re: KSW (MMA)
dokładnie tak samo rozmawialiśmy ze znajomymi po walce musi popracować nad kondycją i będzie naprawdę dobrym zawodnikiem
ale niestety w walce za 2 tyg z zawodnikiem UFC może sobie już nie poradzić
ale niestety w walce za 2 tyg z zawodnikiem UFC może sobie już nie poradzić

- Czak
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 1.9 Gentry
- Numer Gadu-gadu: 2757168
- Kontakt:
Po mojemu to Pudzian się ździwił, bo myślał, że wygra w 1 rundzie i nie będzie źle niestety się nieco przeliczył. Raz, że nie wyrabiał kondycyjnie, a dwa nie wiedział co robić w parterze jak już nim rzucił.
Ale wygrał co jest najważniejsze
Chociaż po dzisiejszej walce ciężko widze jego walkę z Silvią na dodatek Silvia jest większy....ale zobaczymy za 2 tyg.
Ale wygrał co jest najważniejsze

Chociaż po dzisiejszej walce ciężko widze jego walkę z Silvią na dodatek Silvia jest większy....ale zobaczymy za 2 tyg.
- Pluto
- Maniak
- Posiadany PUG: Audi A4 Quattro Avant
- Kontakt:
Za 2 tygodnie Pudzian dostanie baty, będzie walczył przecież z dwukrotnym Mistrzem Świata.
- Pieraś
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: sprzedany
- Numer Gadu-gadu: 696324
Hehe ... oby nie, mam nadzieje, ze ta walka pokaze Pudzianowi, ze to nie dzwiganie ciezarow ale walka z dosw. ludzmi, ktorzy sa kondycyjnie dopracowani. Chetnie ogladne walke za owe 2 tyg. jak tylko bedzie transmisja, chocby o 2 w nocy
To jak czekac na walke Goloty 

Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.