kto ma moze cos takiego jak plik instalacyjny badz caly pakiet tego i owego by sobie MySQL na kompa wrzucic itp. czy do tego sa jakies nakladki czyli edytory ??
ja osobiscie bawie sie ORACLE8i .... robie w tym prace dyplomowa ale niestety wiele firm ( potencjalni pracodawcy ) czesto glownie w MySQL grzebia bo na oracle ich nie stac. ma ktos o tym jakies materialy itp itd wszystko co jest potrzebne do odpalenia servera itp itd ???
p.s. kocham wolnosc slowa zero aluzji troche upuszczam emocjom hehe
dodaje ze pewnie moderatorzy mogliby najwiecej tu powiedziec ale wszystkie opinie sa mile widziane
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
yyyy Tombike mozesz poprawic moj temat ?? walnalem sie - zamiast SQL napisalem SLQ , z gory dziex
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
dobrze ze nie napisałeś SQN wtedy bym musiał zamknąć temat
ps .a tak na serio to nie mam zielonego pojęcia o php
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Para... chcesz mi powiedziec ze wasze obowiazki sie sprowadzaja jesli chodzi o edycje tematow itp .... do kwestii typu DELETE * FROM NAZWA_TEMATU ? krotko mowiac czystego html ? czy edytor za Was odwala robote.
Fluff czasem wystarczy program + dobra dokumentacja nawet w j.ang.
p.s. nie wnikalem nigdy w strukture budowy i dzialania forum internetowego
wszystko jest sprowadzone do najprostrzej postaci...oczywiscie kazdy szanujacy i znający sie na rzeczy admin moze dowolnie zmieniac swoje forum.tzw open source..jezeli chodzi o posiadanie mozliwosci moderatora to sprowadza sie to tylko do kliknięć myszką
pozdrawiam
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Fluff ..... Twoja wypowiedz byla tresciwa choc baaardzo krotka ... wiesz cos wiecej o php i mysql ?
poprostu szukam tu kogos kto sie zna jak nie znajde to sam zaczne po skonczeniu pracy dypl. drazyc temat heh
pogadaj z Humve on kiedys sie obraził i założył swoje własne forum PHP. całkiem nieźle mu to idzie ....
Ostatnio zmieniony 09 mar śr, 2005 12:38 pm przez Para, łącznie zmieniany 1 raz.
para ja sie nie obrazliłem w tęczas tylko chciałem mieć własne forum i udało się coraz bardziej mi to idze teraz będzie forum o skuterach. Zobacz sobie http://www.forum.virtualtuning.hk.pl
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ