Zobaczymy jak to się będzie rozwijać bo mimo wszystko wierze że bezpieczeństwo na drogach będzie na rozsądnym poziomie. Bo wypadki były i będą...ale żeby RHD nie zwiększyło ilości ryzykujących debii za sterami np wspomnianej wcześniej supry.
Wódka i RHDtomek05229 pisze:My na prawdę jesteśmy czasami specyficznym narodem i nie wiem czy jesteśmy na takie coś gotowi no i czy to jest dobry pomysł...
Pażywiom, uwidim, jak to mawiają bracia zza Buga..Marin205 pisze:bzdura bzdura bzdura
A który Polak przyzna się, że słabo jeździPara pisze:Jak ktos wie, ze kiepsko jezdzi na pewno nie bedzie sie pchal do samochodu RHD.
, fajnie by było gdyby można było rejestrować takie auta, ale co z innymi. Przyjedzie taki Para z Irlandii kiedyś do Polski swoim autobusem z piątką dzieci by zacząć wydawać zarobione "dulary" w polsce i co i nie będzie mógł swojego zwykłego autobusu zarejestrować (wiem wiem, jest mądry i nie przyjedzie - to był ino przykład)MiceK pisze:.......... że w tym wypadku rejestrowanoby samochody, które w ogóle w Polsce nie jeżdżą, prawie unikaty.........
PARA to zdejmij nogę z gazu i nie psuj nam opiniiPara pisze:...... np. Polak ma opinie kierowcy samobojcy..........
zapomniałem że tam też mamy przedstawiciela nacjiPara pisze:W Szecji to samo?