Dzisiaj znalazłem artykuł że4 firma PHILIPS wypuściła na rynek żarówki które w reflektor daqją światło barwione natomiast na drogę białe, czy zgodne z przepisami, bo światło ma byc białe.
Żeby było śmieszniej w pudełku z żarówkami dostajemy odpis z homologacji dopuszczających te żarówki do uzytku drogowego w polsce
Koszt od 100zł na allegro.
Jeśli mają homologacje to ok, tylko pewnie w razie kontroli drogowej trzeba będzie się tłumaczyć. Policjant z daleka zauważy kolorek.
krzyska pisze:Koszt od 100zł na allegro.
Jeśli mają homologacje to ok, tylko pewnie w razie kontroli drogowej trzeba będzie się tłumaczyć. Policjant z daleka zauważy kolorek.
jesli nawet Cię zatrzyma to pokazujesz homologacje i masz z głowy, świeci na biało
205 1.9 Dturbo -> NIE MA OGNIA BEZ DYMU !!! ;P
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!
jesli nawet Cię zatrzyma to pokazujesz homologacje i masz z głowy, świeci na biało
Szyby w pugach też są fabrycznie brązowe a już mi je drogówka skrobała w poszukiwaniu folii. Chodzi mi o to, że jak Cie zobaczą z daleka to możesz być pierwszy do odstrzału.W nocy będzie widać że faktycznie świecą na biało, tylko w dzień pokazuj osiołkowi homologację że to jest legal.
Szyby w pugach też są fabrycznie brązowe a już mi je drogówka skrobała w poszukiwaniu folii. Chodzi mi o to, że jak Cie zobaczą z daleka to możesz być pierwszy do odstrzału.W nocy będzie widać że faktycznie świecą na biało, tylko w dzień pokazuj osiołkowi homologację że to jest legal.
No i bede pokazywać
205 1.9 Dturbo -> NIE MA OGNIA BEZ DYMU !!! ;P
307 XSI 2.0 HDI ~140KM
407 SW 2.0 HDI 136KM
P.S Nie drażnij lwa!