Mój nowy nabytek - oceńcie sami

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Yahoo »

Koła na 3 śruby :lol: :lol: :lol: patent z Tavrji :?: :D
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony

no i jednego klubowicza mniej :( :( :(
Awatar użytkownika
Rychu
Uzalezniony
Kontakt:

Post autor: Rychu »

Jak to jednego klubowicza mniej?? Klubowicz po prostu zmienił autko, ale to nie oznacza że automatycznie rezygnuje z fan klubu :!:
Przynajmniej mam taką nadzieję :wink:
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Awatar użytkownika
bipi
Junior
Kontakt:

Post autor: bipi »

ja bym nie wymienił 205 z tego roku z takim wyposażeniem na tego saxo. NIGDY!
bipi.205.pl
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

Ech...jak tak mozna bylo zrobic? :(
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony

czy to jest klub cytryki :?:
Awatar użytkownika
Rychu
Uzalezniony
Kontakt:

Post autor: Rychu »

Yahoo już tyle razy było powtarzane że to jest klub MIŁOŚNIKÓW 205 a nie jej WŁAŚCICIELI :!: :!: :!: A to spora różnica!!!

A Winnerowi wcale się nie dziwię, zmienił autko na nowsze, na pewno mniej awaryjne, a że słabsze to co z tego? Jego sprawa i jego wybór! Nie wiem na jakiej podstawie go krytykujecie :x

Nic się nie przejmuj Winner, jestem z Tobą tak długo jak Twoje Saxo nie będzie przypominało tego :lol: :

Obrazek
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

Post autor: Pieraś »

hehe no tak ale milosnik teoretycznie jezdzi Pugiem albo chodzi pieszo - ja tam nic nie mam przeciwko ale to jakos tak dziwnie. mniejsza. ja jesli mialbym sie przesiasc to chcialbym jakas mniejwiecej rocznikowo w okolicach '93 gti chociaz 1,6 no a jak zmieniac na innego puga to tylko 206 i 406 coupe - na oba mnie pewnie dluuuuuuugo nie bedzie stac :D a jesli zmienie auto na inna marke ..... to napewno nie wrzucilbym jej w profil ani w fotke przy kazdy poscie.
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Awatar użytkownika
205_Winner
Junior
Kontakt:

Post autor: 205_Winner »

Dzięki Rychu za słowa uznania - osobiście wolałbym jakiegoś 1,9 gti (żaden inny 205 nie wchodził w rachubę) - ale ja jestem przyzyczajony do tego że w moim samochdzie wszystko musi działac jak należy. Stan Gti w Polsce jaki jest wszysy wiemy, auta przez lata katowane i naprawiane tanim kosztem. Po co mi jakiś psełdo gti który ledwo co się rozpędza. Gti który spełniałby moje oczekiwania to zapewne kosztowałby ok 9 tys. Mimo wszystko uważam że jest to cena za duża jak na tak leciwe auto (mimo że z charakterm). Dlatego wolę mieć nowszego wpełni sprawnego "szaraczka" (jak to ktos powiedział) który zawsze jest sprawny i który pali bardzo mało.
.:: Winner czyli Zwycięzca ::.

Mój Peugeot 205 Winner
Mój Citroen Saxo
ODPOWIEDZ