heh dzis sie dowiedzialem ze niby ja ......

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

heh dzis sie dowiedzialem ze niby ja ......

Post autor: Pieraś »

kogos oszukalem.......

chodzi o to ze oprocz nalepek klubowych to dostalem oferte poza klubowa by wykonac naklejki do rolanda garrosa i tak tez sie stalo.
pare osob kupilo w tym IVERAS.

raz ktos wplacil mi na konto kase (jakos 30zl +/- 3zl -don't remember exactly) i chyba w motywie przelewu bylo chyba wlasnie napisane ze za ROLAND GARROS - wiem tylko tyle ze wplacajacym byl ktos ze szprotawy.

dziwne jest to ze przed dokonaniem wplaty nikt mi nie napisal ze cos zamawia. nikt nic nie pytal, a dzis sie dowiaduje od IVERASA ze ktos jakis ZENUS czy ktos twierdzi ze mi wplacil kase a nie otrzymal towaru.

za kazdym razem jak ktos cos chcial (chociazby klubowe nalepki) to wpierw mnie pytal o koszta nalepek i czy konkretne mam

a tu BACH .... szkoda ze ten ktos do mnie nie napisal NIC ... ani MAIL ani PW ....

mam nadzieje ze nie bedzie dalej za mymi plecami paplanie ze kogos WYROLOWALEM. jakbym wiedzial KOMU mam cos wyslac i ile sztuk to by bylo na pewno calkiem inaczej

to tyle, dziekuje czytelnikom za uwage :?
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Awatar użytkownika
iveras
Maniak
Posiadany PUG: Roland Garros
Numer Gadu-gadu: 1660813

Post autor: iveras »

polecam usunięcie tego posta :roll:

Powiedziałem Ci to Pieraś prywatnie, żeby nie było halo. Rozmawiałem z ZURUSem i powiedział mi, że wysłał Ci pieniądze, ale nie może doczekać się naklejek. Szczegóły nie są mi znane (o czym Ci mówiłem i miałem nadzieję, że sprawa się wyjaśni), a tu tymczasem wychodzi, że ja plotki posyłam i psuje Ci Twój biznes z naklejkami do RG, który, nawiasem mówiąc, zapoczątkowałem :|
Tymbardziej, że żadnego paplania nie było --> Zurus także prywatnie prosił mnie, abym napomknął o tym Tobie, ponieważ poleciłem Ciebie jemu kiedy poszukiwał naklejek.
Nie wiem, czy zurus się pomylił czy napisał pod zły numer czy wpłacił pieniądze na złe konto, nie wiem. :evil:
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?

Post autor: invictus »

Iver jemu chodzi o to ze Zurus powiedzial tobie ze nie dostal naklejek a nie jemu - i to jest wlasnie to "zaplecowe" i dobrze ze zamiesci to tutaj bo jest rodzaj prewencji zeby takie akcje sie nie zdazaly. Jakby to poszlo na priv to za tydzien kto inny by sie do pierasia nie odezwal i bylaby same situation
Awatar użytkownika
deejay
Uzalezniony
Posiadany PUG: 1,6 GTI
Numer Gadu-gadu: 3788033
Kontakt:

Post autor: deejay »

powołajcie komisję śledczą :D
PEUGEOT 205 1.6 GTI
Obrazek
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

Post autor: Pieraś »

Invictus i o to chodzi. Tym bardziej ze wiekszosc nalepek wysylalem ludziom ufajac na slowo - nie mialem kasy na koncie a nalepki juz poszly

Iveras nic mi nie mowiles ze to cos poufnego czy cos albo ze niby ktos Cie prosil a zachowanie tajemnicy, wiesz wg Ciebie moze nie bylo paplania ale ja nie wiem ilu osobom On takie cos napisal wiec ujalem to ogolnie.
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Awatar użytkownika
iveras
Maniak

zapomniałem dodać, że nikt nie wierzy w nieuczciwość Pierasia. Pieraś jest dla mnie "mistrzem" i zostanie nim forever. Ufam mu jak sobie, a nawet bardziej :)

Co się tyczy dziwnych zakupów, nikt z klubu czegoś takiego by nie zrobił, nie możliwe. Każdy tutaj dba o poprawne transakcje. Wysyła się PW i wszystko jest zpięte na ostatni guzik.
Myślę, że zurus coś pokręcił i dlatego nie pasuje mi tu post Pierasia, ponieważ miała miejsce zwykła pomyłka.

Tak jak pisze deejay ( pozdro ;) ) nie trzeba robić AKCJI z takiego powodu. O tym wiedziałem tylko ja i zagubiony zurus, no i niepozbierany koleś ze Szprotawy.

Wydaje mnie się, że na forum satnowimy krąg zaufanych, potwierdzających 100 razy swoje działania, ludzi. Dlatego takie mocne wypowiedzi mnie przerażają.

Zresztą, to nie była żadna plotka tylko argument (a że wypowiedziany przez zurusa ukradkiem tylko mi to inna sprawa, już nie wspomnę, że zurus mnie rozjedzie za to, że sprawa wyszła na światło dzienne, bo prosił o nie podejmowanie działania)

Pozdrawiam wszystkich, głównie Pierasia (jeżeli uraziłem to przepraszam) :)
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Rychu »

No mnie też wydaje się że zakładanie nowego posta i robienie z tego jakiegoś HALO jest bezcelowe! Iver wysłał Ci Pieraś priva, więc Ty też mu na PW mogłeś odpisać np że zaszła pomyłka i zurus się nie podpisał, albo żeby się nie wtrącał w nie swoje sprawy, ale po co ten post tu powstał to nie rozumiem :?

Najpierw trzeba się było spróbować dogadać między sobą a dopiero potem użalać zakładając nowego posta :x

peace :wink:
Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Awatar użytkownika
iveras
Maniak

po prostu się nie dogadaliśmy na gg, Pieraś zniknął zanim zdążyliśmy wyjaśnić sytuację na spokojnie ;)

już się nie powtórzy, nie ma szans!

Pozdrawiam wszystkiiiiiiich

Post autor: BubuPN »

i to by było na tyle, a teraz drogie dzieci pocałujcie misia w.... ucho :mrgreen:
Zablokowany