ja tu sciagam kolo, zawleczki przy zacisku i sprezynki wybilem klin, chce sie chwytac za sruby od uchwytu 3majacego klocki a tu kupa - sruba 5 katna
kurde i tyle bylo roboty. musze klucz skolowac :/
EDIT:
bylbym zapomnial .... jak zacisk trzyma sie na 2 stubach (jedna na dole druga u gory) to przy wykrecaniu ich trzeba na cos uwazac ??? bo te prowadnice sie na nich chyba 3maja co ?? chcialbym sprawdzic jak zacisk na tym chodzi po zdjeciu klockow i ewentualnie go zdjac i posmarowac prowadnice.
Ostatnio zmieniony 22 sie pn, 2005 8:01 pm przez Pieraś, łącznie zmieniany 1 raz.
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
uuuu a wiesz jakie to sruby ?? tzn srednica i jaki skok gwintu .... bym ewentualnie kiedys tam je odcinajac np. nie musial z kapcia isc do sklepu po druga
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Nie wiem -ja urwalem 2 od mojego zacisku i trzyma sie na srubach od kola od malucha
Ciagle zapominam nowych kupic
Nawet jak zeszlifujesz troche to potem i tak ich znow uzyc mozna jakby co
jak zacisk trzyma sie na 2 stubach (jedna na dole druga u gory) to przy wykrecaniu ich trzeba na cos uwazac ???
Uwazaj zeby odkrecac w dobra strone
Ja tam zdjalem zaciski bez problemow, nie mam zadnego lba pieciokatnego przy prowadniach ani z lewej ani z prawej... Smarowalem wszystko tydzien temu...
Dobre -wlasnie dlatego mam 2 urwane :> Kumpel mi pomagal ja poszedlem do garazu i jak wracalem to widze ze sie meczy i niewiele sie zastanawiajac dopchnalem noga
a orientujecie sie czy w sklepie ze srubami taka akurat beda tez mieli ?? skok, srednica, dlugosc