stanąłem obok terenówki na skrzyżowaniu .....

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator
Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
Numer Gadu-gadu: 3288286

Post autor: JoT_JoT »

Eh ja z juniorkiem :) to nie bardzo mam sie czym chwalić chociaz raz sie koleś w ibizie 1,4 zdziwił że sie ledwo co pzede mną zmieścił jak mu sie pas kończył myślał że pójdzie gładko a tu problem a Takie ibizkie to była koło rocznik 2000 to zazwyczaj mają kole 60KM z tego 1,4 :) później ze strachu jak na niego zatrąbiłem to już jechał tylko prawym pasem i jak się zrobiły znowu 2 to mnie grzecznie puścił :) :D:D i już jechał spokojnie chyba troche sie nazarł strachu ale gdybym nie zachamwoał to miałby problem ładny :D

A z silniczkiem 1,1 :) to już tylko się chłppak zdziwił w SC sporting jak go z załadunkiem 3 osób odstawiłem :D:D a niby taki zbajerowany był :D:D samochodzik :D :mrgreen: no ale trzeba walczyć w swojej klasie :D :mrgreen:
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...

[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

Post autor: Pieraś »

rafi pisze:Szkoda że nie masz 1.9 gti,pokazałbyś terenówce gdzie jej miejsce :evil:
No ba pewnie ze by sie zdziwil :)))

205_Winner ... wiesz chyba nie widzialo to auto blota bo mial fele 21" nisko-profilowki :)
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
luzak

Post autor: luzak »

golf 2 na światłach... typ;owy widok :D W srodku 2x dresss mam dresss a z tylu laska w stylu chinki czikulinki nie wykluczone, ze tez w dresie :mrgreen: gazuje te swoje 1,3 czy tam 1,6 i gazuje i gazuje wiec look na niego i kiwam glowa, ze ok (tez jechalem z kumpela) zanim koles wyjechał ze skrzyzowania ja mialem ponad 100 kmh i bylem tuz tuz drugich świateł :) Na drugich swiatłach juz niestety nie spojrzał na mnie.... scigać dalej też sie nie chciał ;) Tak to jest golfem jeździć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

generalnie to kirwocy golfów szczególnie mk2 leczą strasznie swoje kompleksy na drogach i czasem bardzo śmiesznie jest :D
Awatar użytkownika
Biker
Junior
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Biker »

Witam !
Niestety w Poznaniu jest wysyp "szyitów"(tzn. ten bez szyji)czy krotko mowiac karków !!!
Niech Was ogarnie wszechobecny luz!!!
Awatar użytkownika
moralez
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205......T8, 205 GTI 1.6
Numer Gadu-gadu: 2955602
Kontakt:

Post autor: moralez »

invictus pisze:Hryno -ja to samo mialem na swiatlach 2x z tym samym lysolcem w A6 2.8 na tych samych swiatlach w poznaniu (z miesieczna przerwa :wink: ) - przestalem mu odchodzic jak sie za mna schowal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale za to "ziomki" z ascony wygraliby w kategori walecznosci i 100% nastawienia na wygrana :lol: :lol:

aa no i nie da sie przemilczec 2 wyzelowanych osobnikow o powierzchownosci przypominajacej pewna mniejszosc spoleczenstwa jadacych w starej polowce ( jakies 1,3 ) 8)7
BubuPN

Post autor: BubuPN »

Biker pisze:Witam !
Niestety w Poznaniu jest wysyp "szyitów"(tzn. ten bez szyji)czy krotko mowiac karków !!!
ale za to jakie fajne miny robią jak się ich wyprzedzi, zwłaszcza jak jadą z jakimś blond plastikiem na pokładzie, którego rano własny pies nie poznaje (czyt. barbie - przyp. red.) 8) :twisted:
luzak

najlepsze sa małe, niepozorne autka, najlepiej 0 tuningu :D a potem jak bubu mówi.. miny tych z golfów/ calibr i starych bmw :D

jechałem wczoraj BMW 316 compact na gazie (sekwencja) hahaha tyle moge powiedzieć.... rozpędzić to do 100 to naprawde duuuuuużo roboty.... niestety bmw na gazie jechac nie chcą. Ale za to właścicielką tegoz auta jest piękna blondynka.. więc na siedzeniu pasażera całkiem nieźle wyglądałem :D :D :D
Awatar użytkownika
PIT_R
Uzalezniony
Posiadany PUG: Peugeot 306 1.6 90KM :)
Numer Gadu-gadu: 3914690
Login tlen: infernal_lord_hellboy
Kontakt:

Post autor: PIT_R »

Jak tak przeczytalem nazwe tego tematu to mi sie przypomnialo ze moj ojcieic w naprawie bedzie mial Nissan'a Titana z Kanady i chce sie dorwac do niego i pojezdzic troche :D

Dla nie wiedzacych, Nissan Titan to jeden z wiekszych pick-upow zza oceanu :)

Bedzie ostro :twisted: :twisted:
Obrazek
Bylo [url=http://www.pit_r.205.pl]Peugeot 205 1.0 HellStyle[/url]
Jest teraz [url=http://www.pit_r2.205.pl]Peugeot 306 1.6 90 KM[/url]
luzak

Awatar użytkownika
PIT_R
Uzalezniony
Posiadany PUG: Peugeot 306 1.6 90KM :)
Numer Gadu-gadu: 3914690
Login tlen: infernal_lord_hellboy
Kontakt:

Post autor: PIT_R »

Tak ten, ale moze nie tak stuningowany :D Sam jestem ciekaw jakto bedzie wygladalo i jak jezdzilo :D
Obrazek
Bylo [url=http://www.pit_r.205.pl]Peugeot 205 1.0 HellStyle[/url]
Jest teraz [url=http://www.pit_r2.205.pl]Peugeot 306 1.6 90 KM[/url]
ODPOWIEDZ