gdzies natrafilem na forum temat o bojkocie stacji paliwowych i nie wiem na czym stanelo
ja sie przylaczam tym bardziej kiedy bojkot piwa LECH odniosl skutek to zadzialalo
paliwa bojkot
a ja mam te wszystkie bojkoty w głębokim poważaniu, jeśli chodzi o kompanię piwowarską to też się na ten manifest wypiąłem i imprezek spod znaku Miller nie omijałem
z paliwami robię podobnie, bo protesty raczej niewiele dają, a co do piwa Lech to moim zdaniem nie sprzedaje się źle tylko dzięki bojkotowi, ale także dzięki temu, że to już nie ten Lech co na początku tylko drugorzędne szczyny

-
- Junior
- Posiadany PUG: megane 1.6 16v coupe ss
- Numer Gadu-gadu: 0
no to mnie bardzo cieszy ze nie jestem jakims pi... wyjatkiem bo browary wielkopolski sa do du... wyjatkowe szczyny juz pisalem na musa to premium
a bojkot ja go wysmiewalem bo umnie sami fanatycy i to pijacy tylko ble-tyskie-bez smaku a jednak wszyscy pili wszystko inneale rzeczywiscie sprzedaz spadla i to bardzo znacznie tak ze nawet co niektore sklepy nie zamawialy choc w tym wypadku najbardziej po dupie dostali przedstawiciele rozwozacy browarbo
a bojkot ja go wysmiewalem bo umnie sami fanatycy i to pijacy tylko ble-tyskie-bez smaku a jednak wszyscy pili wszystko inneale rzeczywiscie sprzedaz spadla i to bardzo znacznie tak ze nawet co niektore sklepy nie zamawialy choc w tym wypadku najbardziej po dupie dostali przedstawiciele rozwozacy browarbo

-
- Junior
- Posiadany PUG: megane 1.6 16v coupe ss
- Numer Gadu-gadu: 0
ee no byl w wielkopolsce bojkot produktow kampani piwowarskiej browarow wielkopolskich bo duzo sianka poszlo na sponsorowanie wisly krakow a na lech malo/tak po krotce
I kibice lecha zreszta poparte przez sam klub bo ulotki rozdawali w czasie meczy rozpoczeli bojkot u mnie nikt nie pil browarow wlkp. - dębowe,premium pils tyski dog in.. lech mocny, i wygralismy ( to sie jeszcze okaze) jak sie rozpocznie runda wiosenna 10gr od flaszki idzie na lecha, sianko bedzie nawet na wybudowanie pelnowymiarowego boiska ze sztuczna nawierzchnia (dotyczy tylko butelek w wlkp, ktore beda opatrzone logiem lech poznan) bojkot zakonczyl sie jakies tydzien dwa temu a trwal chyba przez cale lato do teraz nawet w w witrynach sklepow byly ulotki
I kibice lecha zreszta poparte przez sam klub bo ulotki rozdawali w czasie meczy rozpoczeli bojkot u mnie nikt nie pil browarow wlkp. - dębowe,premium pils tyski dog in.. lech mocny, i wygralismy ( to sie jeszcze okaze) jak sie rozpocznie runda wiosenna 10gr od flaszki idzie na lecha, sianko bedzie nawet na wybudowanie pelnowymiarowego boiska ze sztuczna nawierzchnia (dotyczy tylko butelek w wlkp, ktore beda opatrzone logiem lech poznan) bojkot zakonczyl sie jakies tydzien dwa temu a trwal chyba przez cale lato do teraz nawet w w witrynach sklepow byly ulotki