taki telefoniczny problem

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

Post autor: Pieraś »

j.w. patrz 1 linia a zwlaszcza 2-a :)
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Awatar użytkownika
lysy103
Junior
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: lysy103 »

Może i organy ścigania są czasami pożyteczne ale napewno nie w zielonej. Tu jest poprostu banda debili i idiotów.
Awatar użytkownika
Pieraś
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: sprzedany
Numer Gadu-gadu: 696324

Post autor: Pieraś »

wiec nie znasz ludzi z organow scigania. glupie to sa przepisy ktore czesto im wiaza rece
Nałogowy czytelnik forum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA

Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Awatar użytkownika
lysy103
Junior
Kontakt:

Post autor: lysy103 »

No ja się z tym nie zgodze. Ale każdy ma swoje zdanie :)

Dodano po 1 minutach:

A masz znajomych w tym fachu :?: bo widze że ślepo ich bronisz.
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
Kontakt:

Post autor: Sebek »

H.W.D.P
lepiej swoje sprawy załatwiać samemu
Audi A4 Avant
Honda CBF

Dostęp do części do wszystkich marek!!!

mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Awatar użytkownika
szmergiel
Junior

Post autor: szmergiel »

Sebek pisze:H.W.D.P
lepiej swoje sprawy załatwiać samemu
pewnie, ząb za ząb. tylko czy wtedy jeszcze czymś różniż sie od przestępców którzy zatruwaja Ci życie. takie "załatwianie spraw..." ma miejsce czesto na wsiach. chłopaki sie raz pobiją, a potem latami odstawiają wojny podjazdowe, nikt nie pamięta o co poszło, aż wreszcie ktoś straci zdrowie i życie. podobnie jest na stadionach. grupa debili co to każdy w pojedynke jest nieudacznikiem i maminsynkiem, nagle rośnie w siłe i szukaja jakiegoś wroga, czyli policji. a jak któremuś wreszcie dokopią to wielki lament, marsze, "a to taki dobry chłopak był". a inaczej było ostatnio jak motocykliste zastrzelili?? taki wspaniały, ułożony chłopak, tylko po grzyba uciekał policji a póżniej próbował staranować policjanta?? czy fakt nieposiadania prawka na motor uzasadnia to zachowanie?? jaj by mu nie urwali napewno. a co do policji, jak wszedzie jest tam pełno durni i nierobów, ale też są odpowiedzialni ludzie. a z drugiej strony jak byśmy wszyscy przestali w policje wierzyć i zaczeli sami załatwiać sprawy to dopiero byśmy mieli wojne na ulicach. tak jak juz sie dzieje na drogach, ograniczenie do 70 a wszyscy po 120 napier..... . nikt nie pomysli że po cos to ograniczenie stoi.
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
Kontakt:

Post autor: Sebek »

policja w niczym Ci nie pomoże a widziałem takie akcje jak ktoś poleciał na Policję ona nic nie mogła a koleś potem z domu nie wychodził albo zmieniał adres...
dlatego warto sprawy wyjaśniać samemu
na policję poszedłem raz jak mi auto w lesie ukradli ale wtedy sam bym sobie rady nie dał z odnalezieniem go
po prostu zmień numer tel tym bardziej jak masz go na kartę i po sprawie :)
temat będzie można zamknąć 8)
Audi A4 Avant
Honda CBF

Dostęp do części do wszystkich marek!!!

mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Awatar użytkownika
szmergiel
Junior

Post autor: szmergiel »

oki, pewnie na zmianie nr sie skończy. nie ma co dalej gdybac, dzieki za pomoc wszystkim i za takie szybkie odpowiedzi. Pozdrawiam!! można zamknąć temat!!
Zablokowany