no nie do końca uniwersalne Bubu zobacz na Emblemat te są przykręcane na śruby co oznacza że rozstaw śrub musi się zgadzać i średnica czyli 13" z rozstawem 4x108
Ostatnio zmieniony 20 mar ndz, 2005 1:36 am przez JoT_JoT, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
ale numer, faktycznie od 106 będa na bank pasowały - w końcu to też 4x108, ale z drugiej strony można też takie wbijane kupić - nie potrzeba do nich śrub
Widzisz Bubu a myślałeś że kołpaki to taka prosta sprawa mogą być na bank od 106-tki 306-tki jakby miała 13" lub 206 ale reszta ma już zazwyczaj felgi 14"
Widoczne na emblemacie kołpaki zatrzaskują się na śrubach mocujących koło, przez to trudno je skubnąć (oczywiście w moim przypadku nie ma czego, bo piękne nie są i w dodatku tylko 3 ), bo trzeba najpierw koło odkręcić
Ostatnio zmieniony 20 mar ndz, 2005 1:40 am przez Jitter, łącznie zmieniany 1 raz.
...:: Postrach Zielonogórskich Ulic ::...
............Przerażająca Moc 45KM.............
pokręciłem link, już poprawiony nie obstaje tylko o kołpakach to na techniczne w Po Godzinach mamy się wyluzować, zapomnieć o problemach związanych z naszymi bolidami.....
Jitter: bo ja wiem czy chcą money, tego nie wiedzą nawet najstarsi górale, ale pewno zasobne konto trza by mieć
Ostatnio zmieniony 20 mar ndz, 2005 1:45 am przez BubuPN, łącznie zmieniany 1 raz.
taak a ja jednak sie skusze i napisze żę auto bez kołpaków z łądnie pomalowanymi felgami na biało lub srebrno też w cale źle wyglądać nei bedzie Koniec OT