O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)
- DJPreZes
 - Moderator
 - Posiadany PUG: Roland Garros/307
 - Numer Gadu-gadu: 2516096

A ja tak szczerze mowiac po maturach 
 Na ostatnia mature samochodem pojechalem ;P Glupota, bo reszta poszla pic a ja samochod mialem, no ale wiecie...mina dyrektora jak stawiam samochod obok niego ;P Wlasciwie ta jego Civic ma tyle rdzy,ze sie balem, ze przejdzie na moj no ale sie obylo 
 Oj kurde 
 Az sie zyc chce 

Peugeot 205 Roland Garros Cabrio

- iveras
 - Maniak
 - Posiadany PUG: Roland Garros
 - Numer Gadu-gadu: 1660813

ja na zakończenie roku 4 klasy liceum pojechałem malaczem, a że ziomek przyniósł specjalnie dla mnie ćwiarteczke na pożegnanie to trzeba było chlupnąć jednego itp. Zaraz potem wsiadam z koleżanką do auta, bo złożyć papiery na uczelnie mieliśmy jechać. Ledwo ruszyłem z pod szkoły i wpieprzyłem się dosyć konkretnie w nową Honde Civic. ZOOOONK  
  Na śmierć zapomniawszy o, niewielu zresztą ale zawsze, promilach zacząłem dzwonić na policję, bo laseczka z Hondy nieco wystrachana była. Na policji nikt nie odbierał, więc pobieżyłem do oddalonego o 100 m parkingu policyjnego, na którym jakiś sierżant odparł, że "kolizje to nie moja działka, zadzwoń Pan na drogówkę". Wlazłem do sekretariatu - telefon zepsuty. Wróciłem do miejsca zdarzenia ... i wtedy przypomniały mi się te kielonki  
 Stary, "Piłeś NIE JEDŹ!!!"

If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?

- 
				invictus