Pugi z KOSZALINA

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: cheatoss »

kur... czlowieku, to po kiego ch.. prosisz o uwagi na temat strony skoro nie przyjmujesz krytyki?

- widzialem to co napisales o firefoxie... dlatego dodalem "pomijam to ze..."
- mowie o stronie glownej, ja widze tam baner i foto 205 na dole. nie interesowalem sie dzialami, jako ze wszystkie linki zjechaly w jedno miejsce =]
- tak wiem do czego sluzy wylacznik, ale tak sie sklada ze jako default muzyka powinna byc wylaczona. z wiadomych powodow.
szalony24 pisze:prosze o wszelkie uwagi na temat mojej strony
powinienes chyba zmienic na - prosze napisac jaka moja strona jest fajna

pzdr
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
Awatar użytkownika
Smanov
Junior
Posiadany PUG: 205 1.9 GTI
Numer Gadu-gadu: 3336232
Kontakt:

Post autor: Smanov »

8)7 8)7 8)7 8)7 kocham takie akcje 8)7 8)7 8)7 8)7 tu widzimy jacy zacięci sa fani 205!!! hahaha, pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco :W
Peugeot 205 1.9 GTI '89
http://peugeot205.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1586

skrzynka ma 24 piwa,doba 24 godziny...przypadek?? :)
szalony24

Post autor: szalony24 »

gdybym nie znosil krytyki to bym na nia nie odpowiadal a jednak jest inaczej uwagi przyjolem i postaram sie je zlikwidowac a po tym co napisales to jestem pewien ze jestes na etapie ewolucij lub pod wplywem min Giertycha duzo Ci brakuje zeby zaczely Ci dzialac szare komorki jezeli je wogole masz
Awatar użytkownika
kubas
Maniak
Posiadany PUG: rallye

Post autor: kubas »

Ja bym powiedzial ze z niektorymi sie nie dyskutuje bo najpierw cie sprowadza do swojego poziomu a potem pokonaja doswiadczeniem... A apropo Romka gdybys ty skonczyl takie studia jak on i wiedzial tyle co on to moglibysmy porozmawiac o szarych komorkach ale tak to nie ma sensu. Uprzedzam ze nie jestem jego fanem, sam sie denerwuje na to co robi z matura...
Awatar użytkownika
DJPreZes
Moderator
Posiadany PUG: Roland Garros/307
Numer Gadu-gadu: 2516096

Post autor: DJPreZes »

szalony24: cheatoss powiedzial co mysli o stronie, a Ty go wyzywasz. W ogole Twoj post jest kompletnie pozbawiony skladni i gramatyki.
" jestem pewien ze jestes na etapie ewolucij lub pod wplywem min Giertycha" na jakim etapie ewolucji? Jak cos piszesz to dokanczaj swoje mysli. Strona nawet pod IE wyswietla sie bardzo slabo. Najlepiej pod opera - tylko tam cos widac. Muzyka mnie totalnie dobija. Dzieki Bogu, ze da sie to cos wylaczyc. Po drugie - napisz moze tekst w wordzie, a potem wklej? Tam nie ma jednego zdania bez literowki.
Peugeot 205 Roland Garros Cabrio
Obrazek
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

Post autor: cheatoss »

cos czuje prezesie ze ty tez jestes na etapie ewolucji :D
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
szalony24

Post autor: szalony24 »

wiecie co? zamykam swoja strone i wracamy do normalnych kontaktow po co mamy sie nawzajem denerwowac skoro mozna inaczej a co do mojego wyksztalcenia to nik z was nie wie jakie mam pozdrawiam caly fan club jezeli kos poczul se obrazony to przepraszam
profesor2007

Post autor: profesor2007 »

Strona znowu wróciła jest pare błędów ale nie mam narazie do tego głowy. Proszę nie komentować strony.

Dodano po 45 minutach:

Szalony 24 i Profesor2007 to jedna i ta sama osoba. Założyłem drugą stronę bo tamta się niektórym osobom niepodobała teraz bez względu na wszystko zostaje ta.
ODPOWIEDZ