Wasze hobby oprócz 205
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Roland Garros
- Numer Gadu-gadu: 1459401
Re: Wasze hobby oprócz 205
Moje hobby to w sumie z samochodami związane, troche mechanikuje bo lubie sie paprać a przy okazji mam z tego profity w postaci sianka, kiedyś jeździłem na deskorolce, troche na snowboardzie, troche rowera, lubie posłuchać jakiejś fajnej muzyki no i w sumie tyle hehe.
Panowie dj'e moze zapodacie jakieś seciki jak macie je gdzieś głęboko schowane przed światem pozdro.
Panowie dj'e moze zapodacie jakieś seciki jak macie je gdzieś głęboko schowane przed światem pozdro.
- AntekLDZ
- Junior
- Posiadany PUG: Green
- Numer Gadu-gadu: 5390195
- Login tlen: antekldz
- Kontakt:
A moje hobby (chociaż chyba ciężko to tak nazwać) jest poprostu jazda samochodem i to nie tylko tymi małymi ale i ciężarówkami. Fajnie jest łączyć prace z czymś co się lubi robić najbardziej. 

Lewa ręka na kiere prawa zgłaśnia muzę w radiu
2o5 Green 1.1 LPG -> Kermit xD
PKP -> LDZ TEAM
Moje Pudełko na PJ:
http://polskajazda.pl/Samochody/Peugeot/205/45983
2o5 Green 1.1 LPG -> Kermit xD
PKP -> LDZ TEAM
Moje Pudełko na PJ:
http://polskajazda.pl/Samochody/Peugeot/205/45983
- Marin205
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
- Numer Gadu-gadu: 4777015
- Kontakt:
kolekcjonuje prospekty 205tkowe - mam ich około 300 różnych - hmm ale to się chyba nieliczy (jestem w trakcie skanowania)
kolekcjonuje modele samochodów
ale 205tek - czy to się liczy? może moderator nie usunie
- co zrobić taka choroba psychiczna
kolekcjonuje modele samochodów
ale 205tek - czy to się liczy? może moderator nie usunie

http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
-
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: Ex 205 XS 1,4 75 KM
- Numer Gadu-gadu: 0
Moje hobby to motocykle. Zajmuje sie glownie renowacja zabytkowych maszyn, mam klika swoich ale robie to tez zarobkowo (o ile czas pozwala), jednak naplyw motocykli japonskich jakis czas temu sklonil mnie do zaglebienia sie rowniez w skosnooka technike;) Oczywiscie oprocz napraw jezdze takze na zloty motocyklowe
Wczesniej sklejalem modele samolotow, najpierw plastikowe a pozniej kartonowe, zbieralem znaczki (mam je do dzis), troszeczke monety (takze trzymam je do teraz), swego czasu chcialem zostac elektronikiem i do teraz mam czasami "napady" lutowania;), no i troszeczke pogrywam na perkusji, wczesniej na basie, ale generalnie brakuje mi na to wszystko czasu;)
Wczesniej sklejalem modele samolotow, najpierw plastikowe a pozniej kartonowe, zbieralem znaczki (mam je do dzis), troszeczke monety (takze trzymam je do teraz), swego czasu chcialem zostac elektronikiem i do teraz mam czasami "napady" lutowania;), no i troszeczke pogrywam na perkusji, wczesniej na basie, ale generalnie brakuje mi na to wszystko czasu;)
- KrakerSx
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 205 Roland Garros 92'
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Moje hobby to wędkarstwo (coraz mniej czasu przez prace :/), rower, gry mmo w wolnych chwilach. Troszkę mechaniki samochodowej, rtv/agd. No i oczywiście moja 205. 

http://www.KrakerSx.peugeot205.pl
Roland Garros 92'
Roland Garros 92'
- Wojtek
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: 206. 1.4 XT
- Numer Gadu-gadu: 2478139
ja w wolnych chwilach zajmuje się przywroceniem blasku moim motorowerom - dwie Jawy Babetty ( jeszcze z pedałami ) roczniki 1973 i 72 oraz skuter Jawa 50/20 
Poza tym zbieram wszystko co stare i ratuje przed wyrzuceniem, skuli czego w moim warsztacie leży już kilka "radyjow" ( ostatnio przytargałem radio Czardasz z lat 50 tych ) , kilka TV itp itd .

Poza tym zbieram wszystko co stare i ratuje przed wyrzuceniem, skuli czego w moim warsztacie leży już kilka "radyjow" ( ostatnio przytargałem radio Czardasz z lat 50 tych ) , kilka TV itp itd .
- Picazzo
- Junior
- Posiadany PUG: Peugeot 205 CJ 1.4 bialy, 205 1.6 GTI srebrny, 205 1.9 GTI czarny na czesci:D
- Numer Gadu-gadu: 4884775
- Kontakt:
Ja obecnie wspinam się, to jest dopiero wkręt
Np. sciana liczy sobie 33m a lina 60
Adrenalinka na maksa. wszystko zaczeło się przez moją byłą dziewczynę (obecnie najlepsza przyjaciółke), ktora byla brązową medalistką mistrzostw Polski.
Kiedys mialem taka małą kapele i rzępolilem sobie na gitarce, to mi zostalo. Nie chwalac się mam do muzy talent jakis
Śpiewałem w dwóch chórach, muzyki dawnej ( jakies gaude amus, gaude mater itp...) i gospel
gram na wszystkim co posiada struny
no moze poz pianem.
Bawiłem się kiedyś namiętnie w elektronikę mi użyteczną, budowalem sobie wzmacniacze lampowe, kolumny głośnikowe i efekty gitarowe. Ale jak grać przestalem to wszystko poszło na alledrogo.pl ...
Łącznie z moim pięknym miodowym Ibanezem
teraz zostal pugi i wspinaczka
zawodowo kierowca w pizzerii
"Najszybsza pizza w mieście - 205 GTi"

p.s.
no kumpel rozwozi jeszcze 200 konnym nissanem 200sx to moze jednak on

Kiedys mialem taka małą kapele i rzępolilem sobie na gitarce, to mi zostalo. Nie chwalac się mam do muzy talent jakis

Śpiewałem w dwóch chórach, muzyki dawnej ( jakies gaude amus, gaude mater itp...) i gospel

gram na wszystkim co posiada struny

Bawiłem się kiedyś namiętnie w elektronikę mi użyteczną, budowalem sobie wzmacniacze lampowe, kolumny głośnikowe i efekty gitarowe. Ale jak grać przestalem to wszystko poszło na alledrogo.pl ...
Łącznie z moim pięknym miodowym Ibanezem

teraz zostal pugi i wspinaczka

zawodowo kierowca w pizzerii

"Najszybsza pizza w mieście - 205 GTi"

p.s.
no kumpel rozwozi jeszcze 200 konnym nissanem 200sx to moze jednak on

Zbieram na piwo i paliwo...
http://www.picazzo.205.pl/
http://www.picazzo.205.pl/
- Fox
- Peugeot 205 Master
- Posiadany PUG: 205gti, 504 coupe, 406 kombi
- Numer Gadu-gadu: 6433729
- Kontakt:
Ja tak jak kolega wyżej - wspinaczka, w sumie to od 2000 roku, ale ostatnio z 3 letnią przerwą i od 2 miesięcy walczę od nowa:) A 60 metrowa lina jak jest dynamiczna to o te brakujące metry się rozciąga więc spoko:) Poza tym to muszę się ruszać żeby się nie zanudzić. Niczego nie zbieram ( no może poza dwoma modelami 205, wiedzą i wspomnieniami:) ) bo mam za małe mieszkanie . Za to sztuka walki wing-tsun oraz bieganie maratonów oprócz wspinania to jest to:) Zwłaszcza jak się pracuje jako informatyk i 8h dziennie siedzi przed komputerem.
- painmaker
- Junior
- Posiadany PUG: 1.1 kat 1993r New Look, 1.4 RG, 1.4 XR
- Numer Gadu-gadu: 7796949
- Kontakt:
Ostre koło!!!!
Założyłem firmę kurierską ale i tak śmigam w pracy około 100km na dzień (niestety nie codziennie) a po pracy jakieś zawody albo mecz bike polo z kumplami...

aha no i ostatnio zacząłem zbierać sneakersy
mam już dwa modele J1 i lecą do mnie piękne brązowe instincty
Założyłem firmę kurierską ale i tak śmigam w pracy około 100km na dzień (niestety nie codziennie) a po pracy jakieś zawody albo mecz bike polo z kumplami...

aha no i ostatnio zacząłem zbierać sneakersy
mam już dwa modele J1 i lecą do mnie piękne brązowe instincty
Ostatnio zmieniony 18 sty ndz, 2009 9:01 pm przez painmaker, łącznie zmieniany 1 raz.
- Orfister
- Moderator
- Posiadany PUG: Peugeot 205 CTI
- Numer Gadu-gadu: 2690638
- Kontakt:
Skoro uczyłeś się jazdy na ostrym kole to już teraz rozumiem genezę Twojego niku