jak ja się zdecydowałam ...
dobry pomysł, ja też bym chciał cabrio dla dziewczyny, ale weź tu znajdź coś ciekawegoprecyzyjna pisze:Tak, ten Mercedes to fajna propozycja, ktoś mnie już na niego namawiał
Tylko wiecie co, umyłam sobie w sobotę moją 205-tkę dieselka (rajdówkę zresztą też) i doszłam do wniosku, że ja chyba nie będę w stanie się z nią rozstać …
Abstrahując od tego, że jest mega ekonomiczna, to ma to coś w sobie, i jest w super stanie! Żal by mi było ją sprzedać, a że jestem typową kobietą, to wymyśliłam sobie coś takiego.
Tak, dla spełnienia swojego widzimisie kupię sobie drugie auto – koniecznie cabrio, a moją 205-tką będę dalej śmigać na co dzień
eeeejjj, co wszyscy z tym cabrio? Ja jestem pierwszy w kolejce do zakupu fajnego cabrioSebek pisze:dobry pomysł, ja też bym chciał cabrio dla dziewczyny, ale weź tu znajdź coś ciekawegoprecyzyjna pisze:Tak, dla spełnienia swojego widzimisie kupię sobie drugie auto – koniecznie cabrio, a moją 205-tką będę dalej śmigać na co dzień
Sebek, w czym problem, to kupi się mniej fajną, a zrobi się na bardzo fajnąSebek pisze:to nie chce Cię martwić ale już w Polsce fajnych 205 cabrio nie ma, inne jak 306 jeszcze się znajdą
Zdaję sobie sprawę i myślę dokładnie tak, jak napisała Precyzyjna, tyle, że nie mam mężaSebek pisze:to nie chce Cię martwić ale już w Polsce fajnych 205 cabrio nie ma, inne modele jak 306 jeszcze się znajdą
Śmiem się nie zgodzić. może i 306 fajnie wygląda w cabrio, ale 100x bardziej podoba mi się 205. Kwestia gustu.Sebek pisze:tyle że 306 w cabrio dosyć dobrze wygląda, 205 średnio.. ale wiadomo po co się kupuje cabrio na latonie po to żeby wyglądało a dla przyjemności czerpanej z jazdy..
Ale jak to? Przecież cabrio się kupuje po to, żeby się lansowaćSebek pisze:...ale wiadomo po co się kupuje cabrio na latonie po to żeby wyglądało a dla przyjemności czerpanej z jazdy..