Peugeot 107, Citroen C1, Toyota Aygo
a bo teraz w ogóle większość aut zaczyna wyglądać tak samo, ogólnie motoryzacja - przynajmniej ta łatwo dostępna idzie w nieco złym kierunku chociaż niektóre droższe marki też się popsuły (przykładem może być chociażby BMW), a Peugeot i Citroen to tak jakoś chyba zawsze do siebie ciągnęły, ale tak jakby porównywać auta Peugeota i Citroena, ale stylistycznie, bo technicznie chyba większość rzeczy jest podobna o ile nie ta sama, to Peugeot bije Citroena na głowę
- Ninja
- Uzalezniony
- Posiadany PUG: '90 1.8 XLD (był)
- Numer Gadu-gadu: 0
Humve... Peugeot i Citroen sa polaczone pod wspolnym szyldem PSA.humve pisze:Ale mnie jedno dziwi że PEUGEOT i CITROEN wyglądają prawie idętycznie, rużnią się tylko lekko zderzakiem. Czyżby Cpołączyli się, a może za nie długo nie będzie już PEUGEOT i CITROEN i będzie się nazywał PEUCITRON![]()
![]()
Dziwne troche.![]()
![]()
I to nie od dzis...

Był - 1.8 D, 60 KM/4600 obr./min., 110 Nm/2600 obr./min. - masakrator 
Jest - VW

Jest - VW

- Rychu
- Uzalezniony
- Kontakt:
No wiesz...bratanie sie z japońcami nie jest takie złe! Przynajmniej bratanie się pod względem technicznym! Bo jak widać stylistycznie to nieudany eksperyment, ale gdyby niektóre części naszych wspaniałych 205 były robione w Japonii, nie mielibyśmy okazji tak bardzo ich poznać
Trzeba przyznać że pod tym względem nikt im nie dorównuje (w każdej klasie Toyota nalezy do najlepszych) 

Peugeot 205 1.4GT LPG
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
Jeśli bardzo chcesz zobaczyć moje autko to zapraszam na: http://www.Rychu.205.pl
nom Toyoty ponoć uchodzą za mało awaryjne autka, niedawno moja matka kupiła nowego Yariska z silnikiem 1,4 VVTi i śmiga jak złoto
ogólnie chyba o każdym japończyku można powiedzieć, że jest solidny i przy odpowiednim traktowaniu rzadko się psuje, ale jak już się zepsuje to lepiej brać kredyt na naprawę 

- Ninja
- Uzalezniony
Moja ciotka od 7 lat smiga Honda Civic (kupiona w salonie) i nie miala jeszcze zadnej naprawy poza tymi "eksploatacyjnymi" (plyny, klocki itp.) no i tymi ktore sama spowodowala (wymiana przedniego zderzaka i reflektorow, klepanie maski, wymiana pogietej felgi
)
I dodam ze nie wiem ile kilometrow przejechala ale napewno jezdzi sporo.
Nie przepadam za Japoncami, ale pod wzgledem bezawaryjnosci bija Francuzow. Wlasciwie to bija cala Europe.

I dodam ze nie wiem ile kilometrow przejechala ale napewno jezdzi sporo.
Nie przepadam za Japoncami, ale pod wzgledem bezawaryjnosci bija Francuzow. Wlasciwie to bija cala Europe.
Jest - VW

Jest - VW

- Ninja
- Uzalezniony
Bylem wczoraj w delegacji w zakladach Toyoty w Walbrzychu. Na kużni widzialem jak odkuwaja korbowody, waly korbowe i kola zebate do skrzyn biegow wlasnie dla Puga 107, Citroena i tej smiesznej Toyoty. Samochody nie mialy jeszcze oficjalnej premiery a panowie w Walbrzychu pelna para tluka skrzynie i 3 cylindrowe silniczki diesla dla nich 

Jest - VW

Jest - VW

-
- Junior
- Kontakt:
Re: Peugeot 107, Citroen C1, Toyota Aygo
Jakos niedlugo bede wprowadzal to na rynek
)) (szkolenie produktowe toyoty z tego produktu) dla chetnych osob z wawy mozliwosc ogladniecia tego jak dostane do jezdzenia (bede mial i Puga do porownania
)