Dzięki wszystkim staram sie jak moge... a to że czasem kogoś pogonie to tylko może wyjść na dobre
ps. a ty Pieraś no kogo głosowałeś ?
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Para no coz ... swoj cenny glos oddalem dla Bubu. Mialem okazje nie raz z nim poklikac na gg i uwazam ze to rowny chlop. Czesto jest na necie albo bynajmniej jego sesja, stad nigdy nie wiadomo kiedy jest kiedy nie Prawie zawsze jak sie odezwalem to byl. Poza tym On wpierw wyjasnia potem ..... a co potem to nie wiem bo nie mialem okazji sie przekonac bezkonfliktowy czlowiek
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Pieraś pisze:Para no coz ... swoj cenny glos oddalem dla Bubu. Mialem okazje nie raz z nim poklikac na gg i uwazam ze to rowny chlop. Czesto jest na necie albo bynajmniej jego sesja, stad nigdy nie wiadomo kiedy jest kiedy nie Prawie zawsze jak sie odezwalem to byl. Poza tym On wpierw wyjasnia potem ..... a co potem to nie wiem bo nie mialem okazji sie przekonac bezkonfliktowy czlowiek
heh, fakt, bubu na gadu dostepny 24/7 =] mi przez takie jazdy siadl zasilacz w kompie ;D jak po tygodniu wylaczylem, to juz nie odpalil :>
hehe u mnie siadł dopiero jak wylączyli prąd i przy ponownym podłączeniu zasilacz dostał takiego kopa, że powinienem się cieszyć, że wróciłem do nie zwęglonego mieszkania a na gadulcu zawsze jestem w stanie przyczajonym