JoT_JoT pisze:No najlepiej sie uczy w zimie na oblodzonym parkingu
hehe, wszyscy mają swoje miejsca - w Szczecinie było super na parkingu pod MediaMarkt, ale po kilku nockach zamknęli parking barierkami i wstawili strażnika
u nas problem rozwiązali inaczej sklep ogólnie plajtuje dlatego zawsze było dużo wolnego miejsca a teraz w ramach ratowania sie wysprzedają kostkę i jest coraz mniej miejsca :P
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
hehe, a jak przejeżdżałem koło tego Marino to tak ładnie się kiedyś prezentował...
a wracając do poradnika, jest on dobry dla baaardzo początkujących kierowców, których należy uświadomić, iż hamulec ręczny nie służy tylko do używania podczas postoju, czy też ruszania ze wzniesienia
tak tak lub dla tych ktozy sie nei domyslaja ze robiac pelny obrot trzeba skrecic kola w druga manke w polowie drogi ale i tak ladnie sie to pisze a wykonac hmm to juz duzo trudneij nie wspomne o tym ze trzeba byc pewnym swego autka zeby przy predkosci 90 km/h zrobic pelen skret w którąś stronę
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
Ja wiedzialem ze reczny jest uzywany od innych rzeczy :Da prawko mam niecaly poltora miesiaca ale spotkalem sie z takimi przypadkami ze goscie chcieli sie popisac no i zle sie to konczylo wlasnie chyba dla takich osob jest ten poradnik(napewno w klubie nikogo takiego nie ma) ale moze ktos z niego skorzysta.
Przesiadka do wiekszego i rodzinnego...ale juz sobie obiecalem powrot do 205, tym razem tylko w wersji GTI
iveras pisze:matwin@o2.pl pod warunkiem, że znajdzie się tam dział
"wyprzedzam na trzeciego"
"100km/h po mieście bez hamowania w trzech krokach"
"policja i jej sztuczki"
"ABC jazdy po chodniku. Prawa i bezprawa przechodnia"
bo jak ma to być coś w stylu
"oszczędzaj ręce, kieruj nogami"
to nie chce
ostatnio wyprzedzalem na 3-go bo ja lewy pas biore 1 auto chce kolejne 2-a a pierwszy przede mna zaczyna wyprzedzac wiec podloga i wyszlo na 3-go a z naprzeciwka juz tir wyprzedzal tak wiec musialem sie streszczac by pozniej przykleic sie do prawego pobocza ale spox miejsca troszke bylo ...... p.s. na prostej leci 160bez zadnego ale
co do jakichs ksiazek itp .... coz zawsze moze komu sie wiedza teoret. przyda .. jak ktos chce sie czegos uczyc niech chociaz wie cos z teorii. ja all cwiczylem na moim trabancie kiedys wspaniala maszyna nie do zajechania
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
spoko, ja szalałem i rozwaliłem kiedyś w zimie stronę belki
to był zakręt o jakieś 50 stopni, przy 30 km/h, może nawet mniej, 4 osoby na pokładzie, plecaki, lód i śnieg + ręczny )
miało się kiedyś fantazję ;>
Najaktywniejszy w dziale: Stare forum techniczne
[ Posty: 1090 / 34.03% Twoich postów ]
Staaary chyba nie wiesz jak te 64 kuce mozna wykorzystac - zabawa nie z tej ziemi( mozna miedzy innymi: latac, jezdzic na 2 kolach, wchodzic bokami itp.) Peugeoty sa fajne jak mialem diesla to po wejsciu >80 w zakret na sniegu jest fajny efekt: Snieg przewala sie gora i masz calkowicie biala 1 strone samochodu - skrecasz w prawo - prawy bok bialy... gleba...
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.