Czy w Polsce jest jakiś dostępny tor?

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
Sebek
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 1.4 Xsi ; A4 Avant ; Honda CBF
Kontakt:

Post autor: Sebek »

to na pewno tam bo przecież pisałem ze byłem :P
Audi A4 Avant
Honda CBF

Dostęp do części do wszystkich marek!!!

mail: sebastian.andrzejewski@szewczykvw.pl
Awatar użytkownika
mi
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: mi »

oki, teraz może inaczej - ilu z Was byłoby chętnych na jakiś mały rejsing na którymś z torów (najlepiej jeszcze przed zimą ;) )? Czy tylko ja mam takie torowe zapędy czy może uda się stworzyć jakąś grupkę chętną na wdarcie się dwa czy trzy razy w roku na tor żeby się wyszaleć, poduczyć i zmierzyć przy okazji?
Awatar użytkownika
205MI16
Uzalezniony
Posiadany PUG: 205 XS

Post autor: 205MI16 »

Jestem pierwszym chętnym tylko odpowiedz mi mi na pytanie gdzie??
Myślałem nad torem w Szczurowej (z Krakowa na Tarnów przez Niepołomice - około 30km). W Szczurowej byłem ale toru nie widziałem live tylko na filmikach z różnych imprez ala KJS. Wygląda na to że zwykłym wozem też się da tam pojeździć - a najfajniej w zimie. Na wielką ilość osób nie ma co liczyć bo zawsze coś stoi na przeszkodzie - normalna sprawa. Ale nawet w 3 - 4 wozy można by było pojechać i poszaleć. Mamy kolegę na forum z Wieliczki (zapomniałem nick-a) sądze po jego pugu że będzie kolejnym chętnym.
Jeszcze jedno - 2 lata temu byłem na KJSie w Trzebini - jest tam opuszczona fabryka czy coś takiego i jak tylko wjazd nie jest zablokowany to trasa jest fajna - miejsca do zaparkowania mnóstwo.
Pozdr
Awatar użytkownika
bipi
Junior
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: bipi »

jak tylko bede w krakowie to jade. chociaz zdolnosci nie mam, ale sprobowac warto.
bipi.205.pl
ODPOWIEDZ