Myjnie samochodowe :)

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Svd
Nowicjusz
Posiadany PUG: 205 1.4 GR i 206 :D
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Svd »

Witam !
mnie tylko zastanawia czy automatyczna myjnia nie zalatwi mi anteny bo nie dolega ona dokladnie do dachu przez to ze jest szyberdach panoramiczny?
a czasami trzeba umyc autko szybko i wtedy mozna pojechac na automat...

mojemu znajomemu jak myjnia na shellu zabrudzila jakims smarem troche auto z boku to poprosil kierownika a ten zawolal 2 pracownikow ktorzy to wyczyscili i dal 2 darmowe mycia najlepszym programem.
Awatar użytkownika
Banita
Peugeot 205 Master

Post autor: Banita »

W instrukcji jest napisane, zeby nie myc na automatycznej, a ludzie myja a pozniej szukaja do kupienia listewek na wysokosci wlewu paliwa...
Awatar użytkownika
minta
Maniak
Posiadany PUG: 406 kombi 2,0 HDi 110 KM i znów 205 FOREVER 1,9 d.... siostry hihi
Numer Gadu-gadu: 691088

Post autor: minta »

Svd pisze:Witam !
mnie tylko zastanawia czy automatyczna myjnia nie zalatwi mi anteny bo nie dolega ona dokladnie do dachu przez to ze jest szyberdach panoramiczny?
Mam też puga z panoramicznym szyberdachem, jak jadę na myjnię to facet odkręca mi antenkę nie ma problemów z myciem i nawet mam wszystkie listwy :P
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE

http://www.minta.peugeot205.pl - moja nowa miłość
Svd
Nowicjusz
Posiadany PUG: 205 1.4 GR i 206 :D

Post autor: Svd »

Witam !
ja tych listewek niemam wcale :D taka wersja,
ale anteny nie moge odkrecic mimo usilnych staran ;/ i brakuje mi pomyslu jak to zrobic...
Awatar użytkownika
smug
Uzalezniony

Post autor: smug »

.....bosh 8)7
ODPOWIEDZ