no jakie propozycje ? Jot przeciez to tylko spotkanie na dobre spirytualia i tyle
Michal tak jak mówisz - kto ma dać jak nie My - musi nie tylko bedzie ale musi być dobrze
Ostatnio zmieniony 22 mar wt, 2005 12:11 am przez AnDzIa, łącznie zmieniany 1 raz.
Hehe... to albo ja mam slaba wyobraznie, albo bardziej mnie interesuje to ile wypijemy ... No ewentualnie jest tez opcja ze jak to sie mowi "doroslem uczuciowo" , ale watpie
ten Topic rozwija się tak szybko że niedługo pewnie ktoś nas opierniczy że nie używamy Chata :D:D Ale miały być luźne pogaduchy to są No i nawet bez żądnej dyskryminacji
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
Jitter- mi wyobraznia podziałała jak Michalowi - na alkohol
a tak powaznie - czując (choć to trudne) Wasze buzowanie - sama jakoś się ciśnieniuje
Dokładnie JoT - dzieki ze masz wzgląd na mnie
Ten Topic podoba mi się coraz bardziej ma naprawdę prawdziwy klimat hehe ale ktoś kto nie jest na bierząco ma przechlapane tu ciężko być na bierzaco w ogóle ALE DAMY RADE :D
Hmm zastanawiam sie czego tu jeszce nie poruszyliśmy i wiem kolor bielizny która leży na dupeczce :D Mianowicie jakie kolorki preferujecie ja ostanio przekonałem sie do Czerwieni
No tak w końcu masz czerwone autko pewnie czerwień to Twój ulubiony kolor ale prezentuje się szczególnie ładnie zwłaszcza jak kobieta ma do tego odpowiednia karnacje :) Czyli nie za jasną