Nie wiem jak siostra Czarka, ale dla mojej siostry to chyba nie jest dobry argument

gti ok ale poco od razu tor albo sprintKamkiler pisze:heheh umowmy sie sporo osób ma za nic 205 , tak jest i nie raz chcialem te osoby przekabacic na swoja strone , nie udało sie.... Dobrą opcją jest wsadzenie siostrzyczek do Gti na miejscu pasazera i ostre przejechanie sie po torze ,albo na sprincie , po tym albo zwróci śniadanie albo sie zakocha w tym samochodzie ....
Taaa... CRX i oszczędnie.Dervozavilus pisze:...żeby było oszczędniej
Kamkiler pisze:heheh umowmy sie sporo osób ma za nic 205 , tak jest i nie raz chcialem te osoby przekabacic na swoja strone , nie udało sie.... Dobrą opcją jest wsadzenie siostrzyczek do Gti na miejscu pasazera i ostre przejechanie sie po torze ,albo na sprincie , po tym albo zwróci śniadanie albo sie zakocha w tym samochodzie ....
Żeby było oszczędniej, to 205 dieselka... Chociaż CRX też można oszczędnie jeździć, zważywszy na to, że "oszczędnie" to pojęcie względnecejot pisze:Taaa... CRX i oszczędnie.Dervozavilus pisze:...żeby było oszczędniejNie wydaje mi się.
przejedz się dieslemZuza pisze:205 tez czesto nie sa oszczedne :/ nasze GTI paliło jak mały smok.
1.9 przy takiej jezdzie palilo mi ok 6lKamkiler pisze:ja jadąc 80km/h sam , w ładną pogode , dach załozony , 7,82litra na ładnej prostej trasie , boli po kieszeni