Poradnik dla "szybkich i wściekłych".

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator
Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
Numer Gadu-gadu: 3288286

Post autor: JoT_JoT »

Jak sie ma 45KM pod maską to bardzo przydaje sie ośniezony lub oblodzony ewentualnie jakiś piaseczek żwirek ogólnie żeby món wykrzoystac nawet te 45 kucy do efektownej jazdy :) co zreszta czasem mi sie nawet całkiem udaje :) ale ciągle nie moge znaleźć fajnego miejsca do warjacji we Wrocku
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...

[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
invictus

Post autor: invictus »

Hehe nic dziwnego - u mnie byl jeden parking - zamkneli, znalezlismy drugi, zamkneli... ale da sie wjechac po wertepach :twisted: Zdazalo sie nawet ze policja sie zatrzymywala i sobie patrzyli co tam mieszamy :lol: :lol:

45 kucy nie sprawdzalem :wink: ale juz przy 50 to mozna chyba wszystko zrobic....
Awatar użytkownika
JoT_JoT
Moderator
Posiadany PUG: był 205 Junior Exlusive Obecnie Saxo
Numer Gadu-gadu: 3288286

Post autor: JoT_JoT »

No wiesz teraz mam 60 :) a przy 45 można też jużbardzo wiele :) z wyjątkeim dobrego asfaltu dobry pisk tak ale palenie gum już nei ma szans zreszta przy 60 km to palenie gum może by przeszło jedynie przy oponkach 135 :) :mrgreen:
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...

[url=http://JoT_JoT.205.pl/]www.JoT_JoT.205.pl[/url]
invictus

Post autor: invictus »

A kt orbi palenie gum?? Przeciez to nawet 4 -latek potrafi.... To jest nudne, lipne i wogole...

Z tych latwych ale efektownych rzeczy to np. baczek na wstecznym siedzac na drzwiach, trzymajac kierownice i gaz noga, a rece majac na zewnatrz (tylko 1 trzeba sie czegos trzymac :wink:) To takie prostsze tricki. 205 ciezko na sniegu 360 zrobic - ci ktorzy umieja wiedza o co chodzi :wink: Od kiedy mam GTi juz sie nie bawie w takie rzeczy - raczej sobie spokojnie jezdze - wystarczy mi sama swiadomosc ze prawie nikt mi nie podskoczy, a i po zabawie czyms takim ( bo nie powiem ze go nie sprawdzilem :wink:) to od przeciazen kregoslub boli, no i kieszen dostaje...
ODPOWIEDZ