BubuPN pisze:ale gdyby w praktyce to wszystko takie kolorowe było to zarząd dróg by zbankrutował po pierwszym dniu rozpatrywania wniosków
slyszalem audycje o tym... wnioskow przychodzi niewiele, 30% odpada na starcie bo sa podejrzane, jesli rzeczywiscie cos sie stanie z powodu na przyklad nieoznakowanej dziury - wpadniesz i cos urwies i nie mozesz dalej jechac to kasa do odzyskania jak najbardziej. zarzad ma przeznaczona kase na odszkodowania... a skad? z pieniedzy podatnikow
AnDzIa pisze:
a stroiki hmm wkońcu chyba więcej istnieje w Twojej wyobraźni zatem ubierz mnie w co zechcesz no hmm moze nawet wcale nie ubieraj :p
Ciał
:D:D:D Hmm coś w tym jest :):) ale tym pytaniem chciałem poznać Twoja wyobraźnie lub gusta
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
ohhhhh JoT JoT Czorcik z Ciebie
hmm tak sobie mysle - ze do dzisiejszej pogody - bardzo pasował letni, wiosenny, bezowy, powiewny, którki płaszczyk ledwo zakrywający pośladki
widać byłoby jedynie szpile i delikatnie koronke z pończoszek- pod płaszczykiem zbędne ciuszki procz bielizny :p
Hmm no fakt wyobraźnie masz :):) I wiesz jak podkreślić urode Kobiety A pogoda tobi się niczego sobie a przy Tobie hmm widze żę w końcu topic wtraca na swój właściwy Tor
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
no widzisz - nie było mnie chwile i się porobiło - musiałam wpaść i zrobić porzadek - wszczepić troszke ostrego kociaka
taaa wyobraźnie mam urozmaiconą