ile kosztuje 100km?

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
hal205

Post autor: hal205 »

Eeee jak sie przebierze za prawdziwa blondi (bez urazy dla blond klubowiczek ) to pewnie pomysla ze jej wydawalo sie ze paliwo wygrala ( bo samo lecialo z magicznej skrzynki bez wrzucania monet :d ) i sledztwa nie bedzie
invictus

Post autor: invictus »

Hmmm pomysl zarabisty!!
Poszukam chetnej 8)
Awatar użytkownika
Damian1p
Uzalezniony
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: Damian1p »

mam super wiadomosc :D teraz akcyze obnizyli ale od nowego roku bedzie back jak byla i nawet moze byc wieksza :D super po prostu....
Nie drażnij Lwa, bo Lew to Ja
http://damian1p.peugeot205.pl/
Awatar użytkownika
cheatoss
Maniak

Post autor: cheatoss »

no pewnie, bedzie wieksza zeby odrobic to co teraz obnizyli ;>
ObrazekObrazekObrazek

sprzedany :(
invictus

obnizyli o 25 gr a maja podniesc o 39 8)7
Awatar użytkownika
bipi
Junior
Kontakt:

Post autor: bipi »

ciekawe co jeszcze wymysla?? moze dorzuca jeszcze jakies podatki??
bipi.205.pl
hal205

Chociaz i tak jezdze glownie na gazie to jak tak dalej pojdzie to zaczne jak moj kumpel na Ukraine jezdzic tam benzyna stoi 2.20 - 2.90 zl na litrze tylko zeby miec jakies spore autko jak np passat kombiak gdzie bak chyba 100 litrow bo w tym kraju juz nigdy do takich cen nie wrocimy :!:
Awatar użytkownika
Yahoo
Uzalezniony

Post autor: Yahoo »

ceny gazu też podwyższą, poczekajmy jeszcze trochę ... nie odpuszczą jełopy, żyć nie dadzą
invictus

Ja myslalem o cng i zeby stacje otworzyc
sprezarka kosztuje 5K PLN i moze sie szybko zwrocic -koszt jednego 1l gazu (tankowanego w domu) to kolo 1zl....
Instalacja cng do samochodu jest jakies 40% drozsza od lpg ale niektore firmy robia promocje i sprzedaja te instalacje w podobnych cenach co lpg wiec da sie zalatwic sekwencje cng za 4K PLN... tylko ta instalacja cholernie ciezka jest...
hal205

Na bank wskocza bo teraz wogole lipa z gazem bedzie w wiadomosciach podaja ze ukraina nie puszcza gazu do jakiegos wojewodztwa wogole znowu teraz nie zostalismy uwzglednieni w sprawie wielkiej rury w morzu ruskie-niemcy to ja juz szczerze watpie aby za jakies 5 lat gaz stal ponizej 3.5 zl a jesli wtedy benzyna 4.5 zl -5 zl to nie wiem czy jest sens za ta zlotowczyne silnik katowac
Awatar użytkownika
Damian1p
Uzalezniony

Post autor: Damian1p »

hmmm zakladajac ze benzyny spalisz 6l a gazu 8l to zakladajac takie ceny jak napisales nie oplaca sie miec gazu bo wychodza podobne kwoty a trzeba doliczyc ew koszty regulacji i naprawy gazu...

Paranoja :(
Nie drażnij Lwa, bo Lew to Ja
http://damian1p.peugeot205.pl/
Awatar użytkownika
Loui
Nowicjusz
Posiadany PUG: 306 XN
Numer Gadu-gadu: 4295804

Post autor: Loui »

Jak wyjeżdzałem na urlop w lipcu to tankowałem gaz po 1,71zł a dzisiaj jak patrzyłem to już jest po 1,93. Do końca roku jak nic dojdzie do 2 zł. Jak tak dalej pójdzie to samochód będzie więcej stał niż jeździł. Zrobie ze 200 km w miesiącu i koniec.
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Post autor: blaszka »

Loui pisze:Jak wyjeżdzałem na urlop w lipcu to tankowałem gaz po 1,71zł a dzisiaj jak patrzyłem to już jest po 1,93. Do końca roku jak nic dojdzie do 2 zł. Jak tak dalej pójdzie to samochód będzie więcej stał niż jeździł. Zrobie ze 200 km w miesiącu i koniec.

TO I TAK DOBRZE ZE MASZ GAZ MÓJ I TAK TERAZ WIECEJ STOI NIZ JEZDZI PRZEZ TE CENY PALIW
invictus

ja robie 400-500...
Jak mialem diesla to 2000 na opale robilem....
Awatar użytkownika
blaszka
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Post autor: blaszka »

dzis zatankowałem na pusty bak za 20zł pb98 4,53zł(4,41l) jezdziłem az samochód zaczał przerywac zrobiłem 86km w tym 36km po szczecinie(miasto) mysle ze taki wynik jest bardzo dobry jakbym nie jezdził po miscie to pewnei w trasie był zrobił 100km jak nie troche więcej
ODPOWIEDZ