Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Witam wszystkie Panie... i odważnych Panów skorzystałam z zaproszenia ( dzięki Minta ).... No widze że z Wrocławia chłopcy są bardzo wstydliwi i nie dali fotek... postaram się coś z tym zrobić
Witam po raz 1-szy...oficjalnie. I od razu będę się czepiał.....droga Pani, piszemy "zdjęcia".....mała powtórka z języka polskiego. To nie była kąśliwa uwaga i mam nadzieję, że nie zostanie wycięta....
p.s. do panów moderatorów i forumowiczów - b. fajne forum
Już w młodości byłem zmotoryzowany.
Na starość kupiłem puga bo bezpieczniejszy od komarka no i reumatyzm się przyplątał. Aktualnych fotek z pugiem nie mam
205MI16 pisze:Już w młodości byłem zmotoryzowany.
Na starość kupiłem puga bo bezpieczniejszy od komarka no i reumatyzm się przyplątał. Aktualnych fotek z pugiem nie mam
Dobrzy odważni chłopcy, oby tak dalej UJAWNIAJCIE SIĘ !!!!!
Tak sobie myślę, że nasze pugi to wszyscy na bieżąco obserwujemy i oceniamy, ale nie wiemy nic o ich właścicielach z wyjątkiem tych którzy jeżdzą na zloty...
Teraz jest ku temu możliwość oby tak dalej.
P.S. 205MI16 myślałam że jesteś młodszy
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE
minta1 pisze:Dobrzy odważni chłopcy, oby tak dalej UJAWNIAJCIE SIĘ !!!!!
Tak sobie myślę, że nasze pugi to wszyscy na bieżąco obserwujemy i oceniamy, ale nie wiemy nic o ich właścicielach z wyjątkiem tych którzy jeżdzą na zloty...