w sumie trochę mnie ta cena zdziwiła zwłaszcza, że w sobotę na BP Pb98 było za 4.49zł no, ale co się lubi to się nie ma to się lubi co się ma - lepsze 4,54 niż równa piątka
luzak pisze:już niedługo..... szykuje się podwyżka LPG ;/
nic nowego ciagle tylko szykuja sie czegos podwyzki najgorsze ze te podwyzki ciagle sa realizowane..... szkoda ze politycy nie umieja klamac co do podwyzek...... co powiedza to i zrobia...
dzis opuszcza 10 groszy jutro podniosa o 15 zasrana polityka nie ma co liczyc na cud bo te ich bnizki o 10 groszy ktore trwaja gora poltygodnia to ja na nic zarobie moze 3 zlote
ivictus odkrec wszystko zostaw auto w garazu wsiadz na rower i zamiast wachy lej herbate do bidona , koszt takiej herbaty to jakies 30 gr na litrze no chyba ze z cukrem wtedy jakies 33gr ale co najwazniejsze sam dyktujesz sobie ceny a nie jakies urzedasy przydupasy. Wzrosnie ci spalanie ale tylko kalorii no i w sumie nie musisz miec oc najgorzej tylko z przyspieszeniem ...
Przyspieszenie jest dobre
Tylko pekla mi rama i roweru nie mam juz
Gdyby nie to ze lambda i tak by mi zwiekszala mieszanke to 2 cylinder bym wylaczyl (wtrysk)jezdzac na zakupy czy gdzies "gdzie musze" (przez gapiostwo zapomnialem jednego przewodu do swiecy podlaczyc i przejechalem tak 2 km -chodzil jak hotrod diesel ale ciagnal jak 1,4 )