O pośladkach Maryni, czyli luźne gadki :)
- blaszka
- Peugeot 205 Master
- Numer Gadu-gadu: 0
- Kontakt:
MOŻE I FAJNE AL ECAŁY CZAS Z TAKIM "KLOCKIEM" ŁAZIĆ NIEEEEE PRZYNAJMNIEJ NIE DLA MNIE JA MUSZE MIEC MAŁY TEL ZEBY W KIESZENI NIE PRZESZKADZAŁ DOBRE TYLKO JAK SIE IDZIE GDZIES Z APARATEM TO NIE TRZA BRAC I APARATU I TELEFONU ALE NI EPOWIEM FAJNY BAJER MOTOROLA TO MOTOROLA ZAWSZE COS WYMYSLI CIEKAWEGO
Ostatnio zmieniony 10 maja wt, 2005 4:28 pm przez blaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
to jest mniej więcej rozmiarów Nokii N-Gage więc nie lalusiuj, że nie wsadzisz tego do kieszeni, miałem N-Gage przez ponad rok i wszędzie mi się mieściła pomimo, że rozmiary ma niemałe
w sierpniu zmieniłem koma na V500 i teraz jak będę zmieniał to tylko na Motorolę i tylko z klapką
mają świetny design

- cheatoss
- Maniak
- Numer Gadu-gadu: 0
dziewczyna ma v500... telefon szwankuje, juz po miesiacu, po tym jak z kims rozmawiasz wyswietla sie od niego nieodebrane polaczenie, zarowno jak dzwoni ten ktos do ciebie i gadasz z nim, lub jak ty dzwonisz do niego... po rozmowie masz nieodebrane.
po ladowaniu, gdy wlacza sie telefon od razu odpala sie bluetooth i szuka urzadzen...
tak na zywca
ja lece na se t610 od roku, a teraz chce go pchnac co by na moje fanaberie pugowe kaski wiecej bylo a przerzuce sie na nokie 5110
wysluzona, ale bezawaryjna... juz 8 lat w rodzinie 
po ladowaniu, gdy wlacza sie telefon od razu odpala sie bluetooth i szuka urzadzen...

ja lece na se t610 od roku, a teraz chce go pchnac co by na moje fanaberie pugowe kaski wiecej bylo a przerzuce sie na nokie 5110

sprzedany

to chyba ma kiepski model
ja kupiłem nówkę funkiel salonówkę i jedyne co to musiałem po kilku miesiącach dać do przeczyszczenia głośniczek bo lekko rzęził
a to, że się bluetooth na chwilkę odpala to nie jest nic złego
jedyna wada to jest taka, że czasem potrafi w połowie baterii wyświetlić nagle komunikat "naładuj baterię" i się wyłącza, ale zdarzyło się to może ze dwa razy więc jestem w stanie jej wybaczyć 

Ostatnio zmieniony 10 maja wt, 2005 9:26 pm przez BubuPN, łącznie zmieniany 1 raz.