Jak to jest z tymi biopaliwami? One są, czy ich nie będzie? Miały wejść od stycznia i nic o nich nie słychać, a szkoda! ja jestem zainteresowany, bo miały być tańsze... a mój diesel, to na wszystkim ciągnie do przodu
No to 15 groszy, to nie jest dużo... ja się spodziewałem jakoś koło 3 zł 3,20 zł A tu tylko taka mała różnica? Szkoda A w małopolsce ktoś nie widział takiego czegoś?
Fajna sprawa paliwko w kolorze czerwonej oranżady. Cena około 2,80 za litr
Tylko w przypadku kontroli mogą być problemy.
Czasem do kupienia na odludnych stacjach - leją wprost do baku, a najczesciej do karnistra
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE
stare puchatki jada na zwyklym oleju np bartek ...wiem bo widzialem i mam takiego kolesia co na tym jezdzi i do tesco po olej jezdzi ... albo z macdonaldow zbiera
co do diesla to lepszy jest olej kujawski niz bio... jak wlalem do swojego bio to po nie calych 1000km mi sie pompa zatarla i 450zl w plecy, a ten co mi ja robil to odrazu powiedzial ze jechalem na bio paliwie
nie ważne jaki masz samochód.... ważne jak nim jeździsz....
Chyba kazdy zna moje zdanie na temat opalu... nie stac cie na porzadne paliwo - sprzedaj samochod. Znam kolesia ktory sie smial, ze dajemy o tyle wiecej, potem mial jedna kontrole + mandat, to ocenil, ze i tak lepiej wyszedl na tym... Dwa dni pozniej drugi mandat i nadal nie zmadrzal. Po trzecim sprzedal samochod i kupil VW Polo na gaz ;]
Znamy Twoje zdanie co do spojlerów, jazdy w pasach i na opale. Tylko jak zaczniesz tankować za swoje pieniądze to też wtedy będziesz szukał oszczędności
green sprzedany, cabrio sprzedany - oba zostały w KLUBIE