Konkurs nr 1/3- Głosujemy!
- golas9
- Junior
- Posiadany PUG: W124,W202,E36,Gulf4
- Numer Gadu-gadu: 0
Konkurs nr 1/3- Głosujemy!
Witam
Ponieważ konkurs na najpiękniejszą klubową 205 zakonczył sie klapa, proponuje odświeżyć idee rywalizacji i ogłosić konkurs na MISS, MONSTERA I GENITALIA Peugeota 205!
Proponuje zgłaszać wszystkie kobiety forumowiczki i towarzyszące forumowiczom. Gdy lista zgłoszeń bedzie zamknieta, wybrać przy pomocy ankiety panią, pana czy genitalia najbardziej pasujące do 205.
Wpisujcie swoje zgłoszenia i załączajcie fotografie:
nasi hojni sponsorzy i co jest do wyjęcia!!!!:
- Mi - rewelacyjne, prawie nieużywane klosze lamp od malucha,
- golas9 - używane opony zimowe Michelin 155/R13, idealne na polska zimę,
Patronów medialnych nie ma, ale to tylko kwestia czasu
Nagrody zostaną wysłane na koszt sponsorów!!!
Korzystając z uprawnień organizatora wprowadzam następujące kategorie w których startują:
1.) Miss ( nagroda główna - opony zimowe)
- minta vel. Emyla
- maugoshata vel. pokahontaz
2.) Monster ( nagroda główna - klosze od malucha )
- DJPrezes
- golas9
- mi - anal intruder
- PIT_R ( dyskwalifikacja) - próba oszustwa i podawanie się za inna osobę!
- Invictus ( znany szerzej jako Banita)
- Orfister ( zbyt przystojny na monstera ale sam chciał)
3.) Genitalia i nagie części ciała ( sponsor poszukiwany!!!!!!)
-woocash
warunkiem uczestnictwa w rywalizacji jest wysłanie zdjęcia przed uruchomieniem ankiety!!
Lista startujących będzie na bieżąco aktualizowana w tym poscie!
Ponieważ konkurs na najpiękniejszą klubową 205 zakonczył sie klapa, proponuje odświeżyć idee rywalizacji i ogłosić konkurs na MISS, MONSTERA I GENITALIA Peugeota 205!
Proponuje zgłaszać wszystkie kobiety forumowiczki i towarzyszące forumowiczom. Gdy lista zgłoszeń bedzie zamknieta, wybrać przy pomocy ankiety panią, pana czy genitalia najbardziej pasujące do 205.
Wpisujcie swoje zgłoszenia i załączajcie fotografie:
nasi hojni sponsorzy i co jest do wyjęcia!!!!:
- Mi - rewelacyjne, prawie nieużywane klosze lamp od malucha,
- golas9 - używane opony zimowe Michelin 155/R13, idealne na polska zimę,
Patronów medialnych nie ma, ale to tylko kwestia czasu
Nagrody zostaną wysłane na koszt sponsorów!!!
Korzystając z uprawnień organizatora wprowadzam następujące kategorie w których startują:
1.) Miss ( nagroda główna - opony zimowe)
- minta vel. Emyla
- maugoshata vel. pokahontaz
2.) Monster ( nagroda główna - klosze od malucha )
- DJPrezes
- golas9
- mi - anal intruder
- PIT_R ( dyskwalifikacja) - próba oszustwa i podawanie się za inna osobę!
- Invictus ( znany szerzej jako Banita)
- Orfister ( zbyt przystojny na monstera ale sam chciał)
3.) Genitalia i nagie części ciała ( sponsor poszukiwany!!!!!!)
-woocash
warunkiem uczestnictwa w rywalizacji jest wysłanie zdjęcia przed uruchomieniem ankiety!!
Lista startujących będzie na bieżąco aktualizowana w tym poscie!
Ostatnio zmieniony 18 sty czw, 2007 8:19 pm przez golas9, łącznie zmieniany 11 razy.
proponuję następujące warunki konkursu:
1. brane są pod uwagę wszystkie forumowiczki płci pięknej, kobiety forumowiczy oraz forumowicze w strojach kobiecych.
2. minimum wystarczającym do wzięcia udziału w konkursie to:
- zdjęcie w stroju wieczorowym
- zdjęcie w bikini
- zdjęcie topless z przedmiotem o fallicznym kształcie w ustach (oczywiście wszelkie owoce są akceptowalne)
3. zalecane jest przesyłanie zdjęć w rozdzielczości wystarczającej na zrobienie tapety (oczywiście mowa o fototapecie), ewentualnie udostępnienie przedmiotu przedstawionego na fotografii do analizy jurorom (oczywiście nie chodzi o przedmiot o fallicznym kształcie
)
Ze swojej strony mogę ufundować zwyciężczyni (zwycięzcy?) klosze do malucha el/bis, stan nienaganny (pomijając drobne ryski i pęknięcia, oczywiście
)
1. brane są pod uwagę wszystkie forumowiczki płci pięknej, kobiety forumowiczy oraz forumowicze w strojach kobiecych.
2. minimum wystarczającym do wzięcia udziału w konkursie to:
- zdjęcie w stroju wieczorowym
- zdjęcie w bikini
- zdjęcie topless z przedmiotem o fallicznym kształcie w ustach (oczywiście wszelkie owoce są akceptowalne)
3. zalecane jest przesyłanie zdjęć w rozdzielczości wystarczającej na zrobienie tapety (oczywiście mowa o fototapecie), ewentualnie udostępnienie przedmiotu przedstawionego na fotografii do analizy jurorom (oczywiście nie chodzi o przedmiot o fallicznym kształcie

Ze swojej strony mogę ufundować zwyciężczyni (zwycięzcy?) klosze do malucha el/bis, stan nienaganny (pomijając drobne ryski i pęknięcia, oczywiście

- golas9
- Junior
- Posiadany PUG: W124,W202,E36,Gulf4
- Numer Gadu-gadu: 0
jest wiec o co sie walczyć!
co do zdjecia proponuje jedno wyraźne zdjecie twarzy z przedpiersiem lub bez ( zdjecia samych obnazonych genitaliów nie będą akceptowane, chyba że twarz bedzie w pobliżu).
- zdjecie w bikini lub topless jest nieobligatoryjne ( wyobraźcie sobie cheatossa w bikini)...
- zdjecie z fallicznym przedmiotem w ustach też uznałbym za niekonieczne...
( chyba, że będzie to Mi)...
Najwazniejsze są zgłoszenia!
Ze swojej strony chciałbym zgłosić siebie, jutro dam zdjecie ( polecam je tym którzy lubia czasem przeżyć horror przed snem
)
co do zdjecia proponuje jedno wyraźne zdjecie twarzy z przedpiersiem lub bez ( zdjecia samych obnazonych genitaliów nie będą akceptowane, chyba że twarz bedzie w pobliżu).
- zdjecie w bikini lub topless jest nieobligatoryjne ( wyobraźcie sobie cheatossa w bikini)...
- zdjecie z fallicznym przedmiotem w ustach też uznałbym za niekonieczne...
( chyba, że będzie to Mi)...
Najwazniejsze są zgłoszenia!
Ze swojej strony chciałbym zgłosić siebie, jutro dam zdjecie ( polecam je tym którzy lubia czasem przeżyć horror przed snem

Ostatnio zmieniony 17 sty śr, 2007 9:51 am przez golas9, łącznie zmieniany 1 raz.