Proponuje wpisywać tu zabawne polskie nazwiska z jakimi się spotkaliście. Proszę wpisywać tylko takie, które gdzieś wyczytaliści , a nie typu ... a ja słyszałem o takim itp.
Dziś na pewnym portalu polskim było nazwisko: OCIPKA
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
o kurczę niezłe nazwisko !!! Ciekawe jak wołali na jej brata he he.
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
ja znam jedno jeszcze śmieszne nazwisko ... hehe Kaczyński ;p
Widzisz Banita Twoja niechec do mojej osoby nie zna granic ... ale tak czy owak God Bless You ...
Po to jest "po godzinach" Wiec wiesz ....
coz mam inne poglady na podzial rul ... ja jestem userem, nie moderatorem, wiec nie bede robil nic ponad pisanie postow. Coz ... jak ktos jest brygadzista to nie bede za niego roboty odstawial... ale wiem pamietam, moderator nie jest od faq.
Widzę że na tym forum próbuje sie robić to samo co wymienieni wyżej Panowie Kaczyńscy (jak mi sie coś nie podoba to nie ma prawa istnieć i trzeba pokombinowac ja sie tego pozbyć) to dopiero jest niski poziom
No coz...jak ode mnie by zalezalo to Banita by w zyciu w zadnych "wladzach" forum nie byl, ale tym razem sie z nim zgadzam co do tego tematu...Jak tak dalej pojdzie to bedzie temat z fotami brzydkich czy uposledzonych ludzi, zeby sie z nich posmiac czy cos w tym stylu :/
Moim zdaniem jest różnica pomiędzy śmiesznymi lub nietypowymi nazwiskami a wyśmiewaniem ludzi kalekich. ale oki jesli ktoś ma z tym tematem problem niech nie uczestniczy w rozmowie po co przeprowadzac gierki słowne i podnosić sobie nawzajem ciśnienie