Może to zabrzmi dziwnie ... ale moją największą pasją i hobby zarazem jest to co robię zawodowo, a zajmuję się pozycjonowaniem stron internetowych

i choć brzmi to dziwnie to zajmuję się tym właściwie od powstania tego hmm... teraz to już pewnie zawodu...
Na początu z czystej ciekawości potem z chęci pozyskania ruchu na moich stronach internetowych, a aktualnie na swoje potrzeby oraz potrzeby wszystkich klientów... i możecie myśleć że to dziwne, ale Tak jak zapewne Orfi czy Florek po złożeniu kolejnego modelu lub tak jak Małysz czy Prezes po zakupie nowej 'zabawki' ja cieszę się jak dziecko gdy zobaczę swoją moją własną stronę www w TOP3 przy frazie powyżej 100mil. stron
Pozatym kiedyś zbierałem karty telefoniczne - miałem ich grubo ponad 1000 ... niestety pewnego pięknego dnia pojechały razem z taksówkarzem, któremu widocznie spodobały się moje 'karteczki'
A z uwagi na fakt że moje uszy są jak francuski piesek zajmuję sie AudioDIY - tworzę głośniki stereo

przy budżecie <1500PLN jestem w stanie złożyć głośniki bijące na głowe wszystkie jbl'e, Yamahy, bose i inne w budżecie do 10k PLN