Mam killka ciekawych domen, a na nich postawione blogi ... dotyczą one m.in. motoryzacji, ale nie tylko - w skrócie: transport, odzież, IT, medycyna, turystyka, architektura, budowa domów i sporo innych.
Szukam osób którzy mają trochę wolnego czasu i chciałyby wprowadzać informację do blogów.
W tym wypadku szukam osób interesujących się Peugeotem 408

Wszystkie serwisy zawsze mają lub będą miały w krótkim terminie bardzo wysokie (przeważnie 1) miejsca w wyszukiwarce Google na interesujące nas frazy - w tym wypadku pierwsze miejsce na frazy związane z Peugeotem 408.
Dzięki temu odnotowujemy dużą ilość wejść.
Co Wy mielibyście z tego?
Za aktywny wkład w wprowadzanie artykułów, zdjęć, filmów oferuję 50% zysków z reklam strony przez cały okres współpracy - współpraca co najmniej na rok-dwa lata(chętnie więcej).
Zyski zazwyczaj wahają się między kilkoma złotymi na początku do kilku set miesięcznie - zazwyczaj wszystko zależy od sposobu prowadzenia takiego serwisu i od jego specyfiki.
Zazwyczaj wygląda to tak że na początku trzeba się napracować mając z tego dosłownie kilka złotych, ale potem praktycznie nic nie robimy, a kasa przychodzi co miesiąc.
Cała ilość pracy jest ścisle uzależniona od tego na co liczymy - ale zazwyczaj nie jest to więcej niż 2-3 godzinki tygodniowo.
Ogólnie zajmuję się stawianiem tego typu serwisów/blogów/fotoblogów - jeśli macie ciekawy pomysł którym chcielibyście się zająć ja mogę zaoferować zaplecze techniczne - postawienie strony, pozycjonowanie, a jeśli serwis rokuje bardzo dobrze jestem w stanie inwestować pieniądze w kampanie reklamowe.
Zazwyczaj rozliczam się na zasadzie partnerskiej 50/50, ale wszystko jest do dogadania

Wszelkie zainteresowane współpracą osoby zapraszam na PW lub telefonicznie - na gg także(jestem prawie zawsze niewidoczny).