DR HOUSE

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
Marin205
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205RG zamienione na Skodę
Numer Gadu-gadu: 4777015
Kontakt:

DR HOUSE

Post autor: Marin205 »

Kto ogląda?

ja jestem wiernym fanem - i teraz oglądam 6 sezon (jest do ściągnięcia - leci na FOX25)
http://www.katalogi.peugeot205.pl Kliknij tu i zobacz spis katalogów z galerii.

http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
Awatar użytkownika
KuKiTa
Maniak
Posiadany PUG: 205 GTi
Numer Gadu-gadu: 360167
Login tlen: kukita
Kontakt:

Re: DR HOUSE

Post autor: KuKiTa »

Oglądnąłem wszystko a teraz na bieżąco :)

ostatni odcinek z Wilsonem wymiata :)
Awatar użytkownika
Marin205
Peugeot 205 Master
Kontakt:

jeszcze nie doszedłem do wilsona - oglądnąłem 5 odcinków z 6 sezonu - pozostało mi kilka z 4 ostatnie praktycznie (nagrywałem z AXN'u)

6 sezon ściąga z chomika - użytkownik malinowa_mamba je zamieszcza

http://www.facebook.com/Peugeot205Brochures Kliknij tu ściągnij katalog w pdf z facebooka
Awatar użytkownika
KuKiTa
Maniak
Posiadany PUG: 205 GTi
Numer Gadu-gadu: 360167
Login tlen: kukita
Kontakt:

Post autor: KuKiTa »

ja na bieżąco torrentami z eztv.it

coś słaby fan z Ciebie skoro nie oglądasz na bieżąco :P

co jeszcze oglądasz?
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

Ja dopiero sie wkrecam. Pobralem pierwsze 2 sezony ale jeszcze nie mialem kiedy zaczac :/
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Awatar użytkownika
Marin205
Peugeot 205 Master
Kontakt:

Para pisze:Ja dopiero sie wkrecam. Pobralem pierwsze 2 sezony ale jeszcze nie mialem kiedy zaczac :/
warto od początku oglądać - bo film jest coraz lepszy z każdym sezonem

KuKiTa pisze:ja na bieżąco torrentami z eztv.it

coś słaby fan z Ciebie skoro nie oglądasz na bieżąco :P

co jeszcze oglądasz?
generalnie to przez brak czasu, pozatym staram się oglądać razem z żonką by jak najwięcj spędzać czasu razem, w związku z powyższym oglądam jeszcze razem z nią brzydulę

Awatar użytkownika
Dervozavilus
Maniak
Posiadany PUG: 205 LucKy LooK 1.4 XSi
Numer Gadu-gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Dervozavilus »

Brzydula upada odkąd Przemko nie ma :/
Munne
Peugeot 205 Master
Numer Gadu-gadu: 10090927

Post autor: Munne »

Ja powiem z punktu widzenia osoby zwiazanej z medycyna ze House jest naprawde super. Pamietam jak ogladalem ER kupe lat temu i przyznam ze to byl jeden z czynnikow ktory spowodowal ze poszedlem na medycyne, ale ER to bajka i dalo sie ich przylapac na naprawde smiesznych rzeczach:)
Kazda morda pasuje do Forda!
Awatar użytkownika
Marin205
Peugeot 205 Master
Kontakt:

munne pisze:Ja powiem z punktu widzenia osoby zwiazanej z medycyna ze House jest naprawde super. Pamietam jak ogladalem ER kupe lat temu i przyznam ze to byl jeden z czynnikow ktory spowodowal ze poszedlem na medycyne, ale ER to bajka i dalo sie ich przylapac na naprawde smiesznych rzeczach:)

tylko u house'a co chwilę diagnoza to toczeń :lol: - natomiast fajne są książki z house'ie tylko nie mam czasu ich przeczytać

generalnie za medycyną idzię niezła kasa - przez ostatnie 1,5 roku przepuściłem fortunę na lekarzy - powiem Ci tyle że ordynator szpitala w którym robi się zabiegi chirurgiczne bierze 400 zł za konsultację , tańszy jest ordynator gastroenterologi w krakowie bo tylko 200 zł a np: krajowy konsultant ds gastroenterologi w warszawie to tylko 150 zł :)

bez urazy Munir ale mam nadzieję że szybko wprowadzą kasy fiskalne dla lekarzy i się rynek jakoś może unormuje

Awatar użytkownika
Pluto
Maniak
Posiadany PUG: Audi A4 Quattro Avant
Kontakt:

Post autor: Pluto »

Dervozavilus pisze:Brzydula upada odkąd Przemko nie ma :/
Ale jeszcze Violetta trzyma poziom :D
Sorry za OT
Opel Vectra 1.6 75KM '91 -> Peugeot 205 Look 1.1 60KM '91 Obrazek -> Peugeot 106 Hasseröder 1.4 75KM '98 Obrazek @ Peugeot 106 Hasseröder 1.6 105KM '98 Obrazek
Munne
Peugeot 205 Master

Ja powiem tak polacy chcieli UE to teraz maja, teraz wszyscy maja ochote na euro a ja sie tylko usmiecham. Nie wiem co ludzie sobie wyobrazaja i z czego to wynika ze jest takie cisnienie "nalezenia" do wspolnoty.
Prawda jest taka ze lekarze zarabiaja smieszne pieniadze w szpitalach wiec musza ciezko dorabiac prywatnie. Jak patrze na mojego wujka ktory niedlugo idzie na emeryture to mi sie go szkoda robi zaczyna od 8-14 w szpitalu a potem do gabinetu prywatnego i wraca o 19 do domu.
Wez pod uwage ze idziesz do lekarza specjalisty czyli czlowieka ktory sie ksztalcil i prawdopodobnie dalej sie krzstalci by moc ci pomoc w adekwatny sposob. Uwierz mi szkolenia nie sa tanie mowimy o kosztach rzedu >1500zl!!!Juz nie bede nic pisal o odpowiedzialnosci jaka ponosimy i o prawnikach ktorzy tylko czekaja na jeden maly blad.
Porownaj sobie ile zwykly mechanik zarabia i jakie on ma wyksztalcenie lub jego brak. Zobacz co sie dzieje z polskimi lekarzami polska elita ucieka z kraju kraje takie jak U.K, Szwecja czy Norwegia przyjmuja polskich lekarzy z otwartymi rekami poniewaz dostaja gotowy produkt za darmo!!!! Polski student medycyny kosztuje polskie panstwo 500.000zl, podkreslam ze polski poniewaz mi nie raz wypominano ze ja kosztowalem polskie panstwo i ze podatnicy za mnie placili gdzie tak naprawde studia mnie kosztowaly jakies 220.000zl.

Mozna godzinami dyskutowac o polskiej ochronie zdrowia o jej plusach i minusach ale ja mimo wszystko bede bronil polskich lekarzy bo wcale nie maja lekko. I nie zapominajmy o pielegniarkach te to dopiero maja przechlapane!!!!!
Awatar użytkownika
Para
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: najlepszy
Numer Gadu-gadu: 1559591
Kontakt:

Post autor: Para »

Munne, jak to czytam to wracaja do mnie wspomnienia wizyty u lekarza pracy na badanie wzroku przed zdawaniem egazminu na prawo jazdy :)

W kolejce stalo ok 20 osob , w prywatnym gabinecie , wizyta kazdej mniej wiecej 10, MAX 15 min. Koszt badania 60 zl.
_O_ _O_ _O_
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4
Obrazek
NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Awatar użytkownika
zen81
Uzalezniony
Posiadany PUG: Clio

Post autor: zen81 »

munne pisze:ja mimo wszystko bede bronil polskich lekarzy bo wcale nie maja lekko.
Wiadome jest przecież ręka rękę myje- i to sie nigdy nie zmieni.
Zero łaski, zero wzruszeń..
-------------------------
Munne
Peugeot 205 Master

Para pisze:Munne, jak to czytam to wracaja do mnie wspomnienia wizyty u lekarza pracy na badanie wzroku przed zdawaniem egazminu na prawo jazdy :)

W kolejce stalo ok 20 osob , w prywatnym gabinecie , wizyta kazdej mniej wiecej 10, MAX 15 min. Koszt badania 60 zl.
_O_ _O_ _O_

Para grunt to wybrac dobra specjalizacje, brejdak robi specjalizacje z okulistyki:)
bez_polotu
Junior
Posiadany PUG: 406 TS6
Numer Gadu-gadu: 0

Post autor: bez_polotu »

Fakt że pielęgniarki mają przechlapane bo raz że zarabiają psi pieniądz to narobią się czasem jak robotnicy na murze, a lekarze mają je za "głupie cipy" (proszę o wyrozumiałość ale dosłowny cytat z ust lekarza).
Munne od pewnego momentu lekarze nie mają się źle ;) no przynajmniej na śląsku w szpitalu wojewódzkim :D Prawda jest taka, że żeby zarobić połowę z tego co lekarz musiałbym pracować 20h dziennie- ale mój wybór nie jestem lekarzem.
Co do tego, że "ręka rękę myje" to powiem tylko że "najedzony głodnego nie zrozumie " ja też będę bronił kolegów po fachu... ;)

A Hause M.D. to najlepszy serial z serii "o szpitalach" uwielbiam oglądać bo wciąż mnie zaskakuje :)
"The Greatest Thing You Will Ever Learn, Is Just to love, and Be Loved in Return."
ODPOWIEDZ