zamieszczam tutaj - bo jak wklejam gdzieś indziej to mi kasują i przez to czuję się jak arabski murzyn któremu dano w twarz
wiecie co to znaczy? tłumaczę: szybszy niż koza sąsiada

Temat z czyims projektem nie jest miejscem na pisanie zagadek pod tytulem "wiecie co to znaczy"Marin205 pisze:أسرع من الماعز الجيران
zamieszczam tutaj - bo jak wklejam gdzieś indziej to mi kasują i przez to czuję się jak arabski murzyn któremu dano w twarz
no nie pisałem co to znaczy - tylko - dopisałem że jest szybki po arabskumoralez pisze:Temat z czyims projektem nie jest miejscem na pisanie zagadek pod tytulem "wiecie co to znaczy"Marin205 pisze:أسرع من الماعز الجيران
Para pisze:Marin, po Irlandzku dla ciebie:
MARIN ghlacadh aire níos fearr a alla Peugeot dócha go bhfuil ann cheana féin chun cinn.
mówię Wam to nie chodzi o zagadkę (było na temat) to była po prostu dyskryminacja mniejszości arabskiej mieszczącej się w mojej głowieMarin205 pisze:....... dopisałem że jest szybki po arabsku .......moralez pisze:Temat z czyims projektem nie jest miejscem na pisanie zagadek pod tytulem "wiecie co to znaczy"Marin205 pisze:أسرع من الماعز الجيران
Małysz pisze:Marcin, nudzi Ci sięByś przy Pugu pogrzebał.