Klubowicz ze Szczecina

Forum na którym możecie rozmawiać o wszystkim co nie związane jest z 205. Lub też chcecie prowadzić sobie jakieś dyskusje na niezwiązany temat.
Awatar użytkownika
Lord Devil
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
Numer Gadu-gadu: 6446898
Kontakt:

Klubowicz ze Szczecina

Post autor: Lord Devil »

Witam

Poszukuje klubowicza ze Szczecina lub okolic Szczecina, ktory odplatnie moglby w tym tygodniu podjechac obejrzec auto. Szczegoly na pw.
Car Valeting, Car Detailing.
Awatar użytkownika
Lord Devil
Peugeot 205 Master
Posiadany PUG: 205 CTi i 205 GTi Griffe
Numer Gadu-gadu: 6446898
Kontakt:

Re: Klubowicz ze Szczecina

Post autor: Lord Devil »

Zglosil sie do mnie Tomi, jest ze Szczecina, podjechal, bardzo dokladnie sprawdzil auto, poswiecil na to wiele swego cennego czasu, zalatwil stacje serwisowa, miernik grubosci lakieru, zrobil mnostwo zdjec, ktore mi przeslal. Wykonal kawal swietnej roboty i nie chce slyszec o zadnych pieniadzach. Jezeli mozna go jakos za to uhonorowac ma forum - to bardzo o to prosze. Pomogl mi przeogromnie. Tomi WIELKIE DZIEKI raz jeszcze. Przywracasz wiare w ludzi - swietny facet. :Y _O_
Car Valeting, Car Detailing.
babelo
Maniak
Numer Gadu-gadu: 0

Re: Klubowicz ze Szczecina

Post autor: babelo »

Może dało by się zrobić jakąś nową grupę na forum VIP czy coś do której trafiali by właśnie klubowicze, którzy bezinteresownie pomagają innym tak jak Tomi, czy Don Padre który załatwił nam listwy, czy Pieraś który dawniej zawracał sobie głowę naklejkami. _O_
ODPOWIEDZ