Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
najlepsze to jest dojście do silnika w tych sprzętach, nie wiem czy kojażycie Renault Modus no ale tam po otwarciu "maski" z ledwoscią można wyjąć plasik przykrywający silnik. W najszerszym punkcie otwór ma około 14-15 cm. Dziennie musiałem nieraz spisać ze 100 numerów silnika i już mam dość Modusów bo trzeba było pare rzeczy wymontować zeby wsadzic lusterko,przyświecic lampką i odczytac numer oczywiscie z widoku w lusterku,czyli 2 to 5 itp. BLEEEE
a wyobrażcie sobie że trzeba coś przy nim naprawic???? i widzę własnie ze maska w tych sprzetach na fotkach ma podobny kształt jak w modusie
Dlatego ja lubie stare sprzety z lat 80...
I nie dziwie sie sentymentalnym amerykanom ktorzy uwazaja ze prawdziwy samochod z dusza musi byc pozadnym solidnym kawalem stali...
Ale mnie jedno dziwi że PEUGEOT i CITROEN wyglądają prawie idętycznie, rużnią się tylko lekko zderzakiem. Czyżby Cpołączyli się, a może za nie długo nie będzie już PEUGEOT i CITROEN i będzie się nazywał PEUCITRON
Dziwne troche.
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ