czy uwazacie ze robie na forum cos nie tak ??
glownie chodzi o dyskusje z moderatorami.
jesli beda komentarze to prosze o krotkie lejcie ile wlezie, poczytam
coz zobacze jaki bedzie wynik.
p.s. moderatorow prosze o to by nie glosowali
czas start
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Pieraś ja tam myśle że dobrze robisz że dajesz takie posty, wtedy na forum jest ciekawiej
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Ja uważam że bardzo dobrze że pewne sprawy zostały poruszone przez Ciebie Pieraś po pierwsze jest ciekawie po drugie część osób wyraziło swoje zdanie po trzecie hmmm niestety trzeciego brak....
Kiedyś mówili na niego Junior, zmieniło sie jednak wiele ...
Oczywiście ze nie - uwazam ze osoba taka jak Pieraś- jest kontrowersyjna i tym samym bardzo ciekawa ! ! ! Nie robi nikomu zadnej przykrości swymi postami co jest jak dla mnie najwazniejsze w tym temacie ! Myśle ze od momętu jego "przybycia" jest ciekawiej- choć niechciałabym aby mnie ktoś zrozumiał źle- nie to ze były nudy itd - ale poprostu Pieraś wiele wniósł swą osobą (zdolności, odwaga itp)- mysle ze wiele osób się ze mną zgodzi
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
przeszkadza Ci to ? ogolne jest po to by robic na co ma sie ochote a jesli sprawia Ci to problem lub tak jak w z Twojego posta wynika ze jestem szkodnikiem to .......Twoj problem kolego nie moj. jesli masz cos do mnie to idz naskarzyc moderatorowi.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
w moim poscie nie ma zlosci itp. tylko skoro gosc wyjezdza z podtekstem zawierajacym ironie wiec mu pisze ze jesli ma cos do mnie niech sie poskarzy moderatorowi. moderator mi zwroci uwage i przyjem do wiad.
Pieraś pisze:w moim poscie nie ma zlosci itp. tylko skoro gosc wyjezdza z podtekstem zawierajacym ironie wiec mu pisze ze jesli ma cos do mnie niech sie poskarzy moderatorowi...
Pieraś, poluzuj warkocze . Jakbym naprawdę coś miał to napisałbym do Ciebie bezpośrednio, a nie do moda. Wiesz, tak robią dorośli faceci, zamiast skarżeć na siebie nawzajem
Pieraś pisze:...moderator mi zwroci uwage i przyjmę do wiad.
Mój wrodzony sceptycyzm poparty obserwacją forum przez kilka ostatnich dni nakazuje mi w to wątpić
Dobra, dość tego bo robię OT w topicu Pierasia. Bawcie się dobrze.