Robimy glosowanie na ulubionego moderatora - czyli najbardziej ludzkiego czy jak to tam rozumiecie heh
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
kazdy moze glosowac. po co ta ankieta ? po to zeby bylo co robic. poza tym obawiasz sie ze nie zdobedziesz 1 miejsca ?
To ze ktos jest lubiany to na pewno nie kwestia staran.... chyba ze wyleci z powodu czyjejs zazdrosci
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
dałem na PARE bo z nim zawsze idzie pogadać i pomoże w rużnych sprawach, ale inni też są spoko, jak Kaktus, BUBU, TOMBIKE, mav309 do nikogo nie mam zastrzeżń.
PRAWKO odebrane 7 luty 2007 i autko juz moje 205 1,4 60KM + GAZ
Peugeot 205 GTI S16 - Galeria
Peugeot 205 GTI GTI6 2.0 - Galeria
Megane Coupe 1.4 NIE PYTAJ CO KLUB MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE, TYLKO CO TY MOŻESZ ZROBIĆ DLA KLUBU
Szkoda że na jednego trzeba głosować ... dla mnie orto, meta ... PARA chociaż mam nadzieje, że pozostali moderatorzy nie przejmują się wynikami głosowania, bo każdy z nich to 'loko'
If she said "it's Chelsea or me" ... would You miss her?