Za godzinę idę do mechanika po mojego Puga. Wymiana simeringów, paska rozrządu i alternatora, wałka napinającego, regulacja drążka zmiany biegów - w sumie prawie 5 stów w plecy.
Echhh... te kobiety i samochody...ciągle tylko Cię doją
...:: Postrach Zielonogórskich Ulic ::...
............Przerażająca Moc 45KM.............
Jitter a gdzie robisz swego puga ?? znam 1 goscia ktory robi pugi ( gosc z servisu peugeota ) i warsztat gdzie tylko francuzy robia
Nałogowy czytelnikforum... ... i były kierowca wysoko kręconego LWA
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
Pieraś - na Zaciszu, za Lidl'em, koło giełdy rolnej. Części kosztowały mnie 350, robocizna 150 zł, więc chyba dużo za robotę nie wziął... (choć i tak dostałem po kieszeni )
PS: Możesz mi podać namiary do tych mechaników? Ja dziś dostałem namiary na schrott pod Krosnem Odrz. Jak chcesz, to Ci podrzucę.
PS #2: Śnieg się topi, zatem czas odczyścić Żabkę i zrobić fotki. Już niedługo znajdą się w moim profilu.
PS #3: Dzięki chłopaki za wsparcie, ale mordka mi się już cieszy, tym bardziej, że Pug zaczął żwawiej się toczyć, ale...uszczelka pod głowicą do wymiany!
Pozdrawiam All.
jeden mechanik to znalezc go mozesz w serwisie puga - pytaj o Pana Tomka i jak mu powiesz ze chcialbys z nim sie dogadac na naprawe auta to nie bedziesz mial problemu. gdybys kiedys do niego jechal to powiedz ze masz info ode goscia ktoremu robil silnik caly w 5 drzwiowce szary metalik
a drugi warsztat jest dokladnie jakies 20 metrow za tylem CPN'u kolo WSP
Był: Peugeot 205 Color Line .... posiadałem go przez 6 lat. Wspomnienia .... pozytywne.
Jest: Mitsubishi Galant Elegance 2.0 16V, kombi, 2000/2001 + Yamaha Fazer FZS600 2003r.
A dziś dowiedziałem się, że muszę pilnie wymienić uszczelkę pod głowicą, bo mi olej w układ chłodniczy poszedł Zapowiada się mały remont silnika łącznie ze szlifowaniem tłoków
Jitter to sie dowiedz w tym warsztacie co za cpn jest. Tel do szefa ...... 601783375